3 προορισμοί για να αποδράσεις από την Αθήνα το Σαββατοκύριακο
Για να χαλαρώσεις το Σαββατοκύριακο και να δεις χιονισμένα μέρη σου προτείνουμε αυτούς τους προορισμούς!

Έρχεται Σαββατοκύριακο και είναι μία καλή ευκαιρία για απόδραση από την πόλη. Φέτος και λόγω της “Σοφίας” η χώρα είναι ντυμένη στα λευκά οπότε μπορούμε να χαρούμε και τα χιονοδρομικά αλλά και να ξεσαλώσουμε με τους φίλους μας στα χιόνια.

Εμείς σας προτείνουμε 3 προορισμούς για να αποδράσεις από την Αθήνα που πραγματικά αξίζουν μία επίσκεψη. Μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας αλυσίδες! Εμείς σας προειδοποιήσαμε!

1. Πάρνηθα

42 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα. 1 ώρα και 9 λεπτά με το αυτοκίνητο. Αποτελείται τον απόλυτο προορισμό, ειδικά για αυτό το Σαββατοκύριακο που το έχει “στρώσει” για τα καλά. Μπορείς να ανέβεις και με το τελεφερίκ στο καζίνο, όπου μπορείς να απολαύσεις τον καφέ σου ή ένα γεύμα με απίστευτη θέα!

2. Καλάβρυτα

Με απόσταση μόλις δύο ώρες από την Αθήνα αποτελεί τον τέλειο προορισμό για τους λάτρεις των χειμερινών σπορ, καθώς, έχει ένα από τα καλύτερα και πιο εξοπλισμένα χιονοδρομικά της χώρας! Για τους υπόλοιπους είναι ένας μαγευτικός προορισμός για βόλτα στον κεντρικό δρόμο και ένα ζεστό ρόφημα στο σαλέ του χιονοδρομικού.

3. Λίμνη Πλαστήρα

Ξέρω, ξέρω δεν είναι τόσο κοντά στην Αθήνα. Είναι, όμως, ιδανικά για Σαββατοκύριακο! Μόλις 325 χλμ. μακρυά και με ένα μαγευτικό τοπίο! Βέβαια φέτος βοηθάει και το ότι οι οικισμοί γύρω από τη λίμνη έβαλαν τα λευκά τους και η λίμνη που έχει παγώσει, προσφέροντας ένα μαγευτικό θέαμα για τα ελληνικά δεδομένα.

Δες ακόμα: National Geographic: Αυτοί είναι οι καλύτεροι προορισμοί για το 2019

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;