Πρωτοχρονιά: Ευχές από τη Google με doodle για το 2019!

Από neolaia.gr Team 1 Ιανουαρίου 2019

Ευτυχισμένο το 2019 μας εύχεται η Google για την Πρωτοχρονιά!

Η Google υποδέχεται την Πρωτοχρονιά του 2019 με ένα όμορφο, χαριτωμένο και χρωματιστό doodle και εύχεται σε όλους «Καλή Χρονιά».

Πολλές χώρες γιόρτασαν την Πρωτοχρονιά νωρίτερα από εμάς, αλλά σημασία έχει πως όλοι θα κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα και ότι βρίσκουμε 365 νέες μέρες για να κάνουμε πραγματικότητα τους στόχους μας και τα όνειρα μας!

Στη χώρα μας, η ημέρα της Πρωτοχρονιάς είναι σημαντική και από τις 31 Δεκεμβρίου γιορτάζουμε τον ερχομό του νέου έτους με κάλαντα αλλά και με την ανταλλαγή δώρων. Το βράδυ της παραμονής πολλές οικογένειες αλλά και παρέες, μαζεύονται σε σπίτι ή σε μαγαζιά και περιμένουν να μπει ο νέος χρόνος για να γιορτάσουν και να κόψουν τη βασιλόπιτα, με σκοπό να μάθουν τον τυχερό του έτους.

Σε πολλές χώρες τα έθιμα ποικίλλουν! Πολλοί επιλέγουν να βγουν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, άλλοι βλέπουν τα βεγγαλικά που πετάνε στον ουρανό ενώ άλλοι συμμετέχουν σε φεστιβάλ που έχουν σκοπό να διασκεδάσουν τον κόσμο. Όπως και να έχει, ένα είναι το θέμα! Να ξεκινήσει η χρονιά με αισιοδοξία!

Φέτος, η Google επέλεξε να γιορτάσει τον ερχομό του νέου έτους με ένα doodle που δίνει στην αρχική της σελίδα χρώμα και χαρά!

Τι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486