Πρωτοχρονιά: 8 πράγματα που επιβάλλεται να κάνεις το 2019!

Από neolaia.gr Team 1 Ιανουαρίου 2019

Με την Πρωτοχρονιά έρχονται αλλαγές!

Ήρθε η Πρωτοχρονιά και μαζί της έρχονται και αλλαγές…

Κάθε χρόνο φτιάχνουμε μια λίστα στο μυαλό μας και προσπαθούμε να βρούμε τα πράγματα που πρέπει να αλλάξουμε με το νέο έτος για να γίνουμε καλύτεροι και να κάνουμε τους στόχους μας και τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Η Πρωτοχρονιά είναι η αρχή για κάτι νέο, κάτι διαφορετικό και γενικά σηματοδοτεί την αλλαγή. Να σου πω κάτι; Όλα είναι θέμα μυαλού και πρέπει να μάθουμε να βλέπουμε τα πράγματα από όλες τις οπτικές.

Τι επιβάλλεται να αλλάξεις το 2019;

1.Τη ψυχολογία σου

Οκ, το 2018 μπορεί να ήταν λίγο ζόρικο αλλά αν δεν αλλάξεις μυαλά, το 2019 θα είναι το ίδιο!

2.Τον τρόπο που σκέφτεσαι

Η θετική σκέψη βοηθά! Το ακούς συχνά, έτσι; Μήπως ήρθε η ώρα να θέσεις σε εφαρμογή αυτές τις δυο απλές λεξούλες; Θα δεις πως δουλεύει!

3.Τέλος στον αρνητισμό

Γέλασε, διασκέδασε και διώξε από πάνω σου την αρνητικούρα! Δεν καταφέρνεις τίποτα. Στα δύσκολα πέφτουμε και σηκωνόμαστε με χαμόγελο.

4.Φρόντισε την υγεία σου

Η υγεία μας είναι το σημαντικότερο αγαθό που έχουμε! Οπότε, φρόντισε την! Διόρθωσε τη διατροφή σου, περπάτα και μη βαριέσαι!

5.Βρες χρόνο για την οικογένεια σου

Η οικογένεια σου είναι σημαντική και πρέπει να της δίνεις την απαραίτητη σημασία. Έστω, λίγο χρόνο.

6.Μάθε κάτι καινούργιο

Η γνώση δε σταματά ποτέ! Μάθε κάτι που σου αρέσει. Ξεκίνα μια νέα γλώσσα, κάνε μαθήματα φωτογραφίας, βρες κάτι που σε κάνει ευτυχισμένο.

7.Η γυμναστική σε περιμένει

Αρκετά κάθισες! Ώρα να γυμναστείς! Δεν είναι θέμα εμφάνισης η γυμναστική. Έχει σημαντικά οφέλη στην υγεία σου αλλά και στην ψυχολογία σου. Αποβάλλεις το στρες, αποτοξινώνεται ο οργανισμός σου και σου κάνει καλό.

8.Διώξε την γκρίνια από πάνω σου

Ξέρεις πόσο όμορφη θα ήταν η ζωή αν δεν υπήρχε η γκρίνια; Εγώ ξέρω και για αυτό στο λέω. Άφησε την άκρη γιατί δεν καταφέρνεις τίποτα. Όταν θέλεις κάτι, ζήτησε το με απλό τρόπο. Αν δε στο δώσουν, προχώρα παρακάτω και θα το βρεις αλλού.

Άντε, και Καλή Χρονιά!

Δες και αυτό: Πρωτοχρονιά: Ευχές από τη Google με doodle για το 2019!

 

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486