Πρωτοχρονιά: 5 οικολογικές ιδέες που μπορείς να υιοθετήσεις με το νέο έτος!

Από neolaia.gr Team 31 Δεκεμβρίου 2018

Η Πρωτοχρονιά ας γίνει το δικό σου ξεκίνημα!

Η Πρωτοχρονιά δεν είναι μακριά, αφού σε λίγες ώρες θα μαζευτούμε με φίλους και συγγενείς για να γιορτάσουμε τον ερχομό του νέου έτους.

Κάθε χρόνο αποφασίζουμε να πάρουμε κάποιες ιδέες και κάποιους στόχους για να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά με κάτι διαφορετικό που θα μας κάνει καλό! Τι λες να ασχοληθείς με το περιβάλλον λίγο περισσότερο, μόλις έρθει η Πρωτοχρονιά και σου χτυπήσει την πόρτα;

1.Επένδυσε λίγα χρήματα σε ένα μεταλλικό καλαμάκι και άφησε στην άκρη τα πλαστικά. Πλένεται, μεταφέρεται εύκολα και βοηθάς με τον δικό σου τρόπο στην καταπολέμηση του πλαστικού που βλάπτει το περιβάλλον. Αν δε θες μεταλλικό, υπάρχουν και καλαμάκια από μπαμπού.

2.Χρησιμοποίησε τους κάδους ανακύκλωσης! Δεν παίζει να μην έχεις δει αυτούς τους μπλε κάδους που κυκλοφορούν στους δρόμους! Χρησιμοποίησε τους.

3.Βρες εναλλακτικούς τρόπους για να τρέφεσαι! Περιόρισε το κρέας και ανακάλυψε άλλους τρόπους για να λαμβάνεις όλα τα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται ο οργανισμός.

4.Πάρε ένα ποδήλατο. Μη χρησιμοποιείς συνεχώς το αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σου. Άσε που θα κάνεις καλό στο σώμα σου και στην υγεία σου, γιατί θα γυμνάζεσαι.

5.Πάρε μια πάνινη τσάντα για τα ψώνια σου στο σούπερ μάρκετ και τη λαϊκή. Θα μειώσεις τη χρήση της πλαστικής σακούλας και θα κάνεις καλό στο περιβάλλον.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486