Power of Love: Ξεκινάει και είδαμε για πρώτη φορά τους νέους παίκτες!
Το reality αγάπης «Power of Love» επιστρέφει!

Ο δεύτερος κύκλος του Power of Love είναι έτοιμος για να ξεκινήσει και η Μαρία Μπακοδήμου καλωσορίζει τους νέους παίκτες, στο σπίτι της αγάπης.

Το Power of Love είναι ένα reality που αφορά τον έρωτα ή ένα κοινωνικό πείραμα αγάπης, όπως το λέει και η παρουσιάστρια, και ο πρώτος κύκλος του είχε τεράστια επιτυχία, με αποτέλεσμα να γίνει και δεύτερος.

Νικητές του πρώτο κύκλο ήταν το ζεύγος Μιζεράκη-Ζάρλας, αλλά τελικά τα παιδιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, μετά από κάποιους μήνες. Τα περισσότερα ζευγάρια που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι φαίνεται πως ξεπέρασαν γρήγορα τη σχέση τους και έδωσαν τέλος, αλλά υπάρχουν κάνα δυο που αντέχουν.

Το trailer για το Power of Love κυκλοφόρησε και μέσω αυτού βλέπουμε 17 νέους παίκτες – 7 κορίτσια και 7 αγόρια- που αναζητούν τον έρωτα. Βέβαια, να σου πω σε αυτό το σημείο πως και η δημοσιότητα δεν είναι κάτι που θα τους χαλάσει, αφού οι προηγούμενοι παίκτες είδαν τους λογαριασμούς τους στο Instagram, να απογειώνονται.

Οι νέοι παίκτες, όπως φαίνεται στα videos, βρίσκονται στο σπίτι με ανεβασμένη διάθεση και θα ξεκινήσουν να γίνονται οι πρώτες γνωριμίες. Πότε θα τα δεις όλα αυτά; Την Πρωτοχρονιά θα σου πω εγώ!

Με την έλευση του 2019, έρχεται και το κοινωνικό πείραμα και αναρωτιέμαι για όλα αυτά που θα συμβούν! Άντε, με το καλό!

Δες τα 2 videos:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το #PowerofLoveGR επιστρέφει στις οθόνες μας την Πρωτοχρονιά ?✨ Δείτε τους 7 άντρες & τις 7 γυναίκες για πρώτη φορά ? #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Power of Love (@poweroflovegr) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αν το προηγούμενο βίντεο σας φάνηκε λίγο… ??? Πρεμιέρα την Πρωτοχρονιά στις 21:00 & καθημερινά την ίδια ώρα! #PowerofLoveGR #SkaitvGR

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Power of Love (@poweroflovegr) στις

Δες και αυτό: Power of Love: Η Τζούλια έκανε τα αποκαλυπτήρια και είναι ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;