Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2018: Το doodle της Google μας προετοιμάζει για το νέο έτος!

Από neolaia.gr Team 31 Δεκεμβρίου 2018

Η Παραμονή της Πρωτοχρονιάς 2018 μέσα από ένα doodle!

Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2018 γιορτάζεται από την Google με ένα χρωματιστό doodle.

Η Πρωτοχρονιά έρχεται και η Google γιορτάζει την Παραμονή Πρωτοχρονιάς 2018 με δυο χαριτωμένα ελεφαντάκια σε μοβ χρώμα που παίζουν και τρώνε ενώ χοροπηδούν.

Δες το video!

Την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, συνηθίζεται να μαζευόμαστε με φίλους, γνωστούς και συγγενείς για να γιορτάσουμε και προετοιμαζόμαστε για τον ερχομό του νέου έτους. Σε διάφορες χώρες του κόσμου, ο κόσμος μαζεύεται σε γνωστές πλατείες όπως είναι η Times Square και μετά από διάφορες εκδηλώσεις, ο ουρανός φωτίζεται με βεγγαλικά και καλωσορίζουν το νέο έτος.

Κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο που ακολουθεί ο Δυτικός κόσμος στη σύγχρονη εποχή, πρωτοχρονιά είναι η 1η Ιανουαρίου. Δεν συμβαίνει όμως το ίδιο με όλες τις χώρες.

Στην Ελλάδα, η παραμονή της Πρωτοχρονιάς και η Πρωτοχρονιά είναι δυο σημαντικές μέρες. Τα παιδιά βγαίνουν στους δρόμους, όπως και τα Χριστούγεννα, για να πουν τα κάλαντα ενώ οι γονείς αφήνουν τα δώρα κάτω από το δέντρο την παραμονή, με σκοπό να ξυπνήσουν τα παιδιά την ημέρα της Πρωτοχρονιάς και να δουν τι τους έφερε ο Άγιος Βασίλης. Σε χώρες όπως η Αγγλία και η Ιρλανδία, τα δώρα δίνονται ανήμερα των Χριστουγέννων.

Τι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486