Ωπ! Παίκτρια του Next Top Model πάει Survivor;
Αν γίνει αυτή η είσοδος, θα ζήσουμε τεράστιες στιγμές!

Μιλάμε για χαμό, όχι για αστεία!

Σύμφωνα με την εκπομπή, «Ευτυχείτε», μια παίκτρια του Next Top Model, δέχτηκε πρόταση να βρεθεί στο Survivor που αναμένεται με τη νέα χρονιά.

Ποια είναι η παίκτρια; Η αγαπημένη σε όλους, Μέγκι Ndrio! Καταλαβαίνεις πως αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα γίνει πανικός στο Twitter!

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στη εκπομπή:

«Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε ότι παίκτρια που έκανε πολύ μεγάλη φασαρία σε ριάλιτι μόδας και έχει συζητηθεί πάρα πολύ χτύπησε το τηλέφωνό της πριν λίγες ημέρες και άκουσε “θα έρθεις στο Survivor;”. Και όχι με λίγα, αλλά με πολλά χρήματα. Οι αποκλειστικές μας πληροφορίες λένε πως η Μέγκι δέχθηκε πρόταση να βρεθεί στο Survivor. Με πάρα πολλά χρήματα, άκρως δελεαστικό το ποσό που της δώσανε, δηλαδή δε λες εύκολα όχι. Αλλά το θέμα είναι τι θέλει η Μέγκι. Η Μέγκι θέλει Survivor που να πεινάει; Γιατί το αγαπάει το φαγητό! Ή θέλει κάποια εκπομπή, κάποια καρέκλα σε εκπομπή και αυτό είναι που περιμένει να της φέρει η νέα χρονιά; Αν την πρόταση του Survivor συνοδέψει και μια πρόταση ότι θα πάρεις και μια εκπομπή ή θέση σε πάνελ αν έρθεις, δεν θα πει τόσο εύκολα όχι. Αλλά το αγαπάει το φαγητό η Μέγκι».

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Miley Cyrus: Ποζάρει πρώτη φορά ως νύφη και ρίχνει το διαδίκτυο!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;