Κολωνάκι: Απροειδοποίητη έκρηξη στον ναό του Αγίου Διονυσίου!
Οι άνθρωποι της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας προσπαθούν να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν στο Κολωνάκι.

Στο Κολωνάκι και πιο συγκεκριμένα στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου, σημειώθηκε μια έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, προκαλώντας τον τραυματισμό ενός αστυνομικού και ενός νεωκόρου.

Μια απροειδοποίητη έκρηξη έλαβε μέρος έξω από τον ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι γύρω στις 7 το πρωί και εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως δεν υπήρξε σχετική προειδοποίηση, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία αλλά και τις αναφορές.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε έξω από την είσοδο της εκκλησίας, όπου και εντοπίστηκε από τον νεωκόρο. Ο νεωκόρος κάλεσε την Άμεση Δράση στο σημείο και περιπολικό βρέθηκε στην περιοχή για να ερευνήσει το ύποπτο. Μόλις πλησίασε ο αστυνομικός, το πακέτο εξερράγη, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο αστυνομικός στο πρόσωπο και τον θώρακα. Μέχρι στιγμής οι πληροφορίες αναφέρουν πως βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», δεν υπήρξε προειδοποιητικό τηλεφώνημα με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονος προβληματισμός από τις αστυνομικές αρχές για τα κίνητρα πίσω από την έκρηξη. Μάρτυρας που εργαζόταν σε καφέ της περιοχής ανέφερε στην εκπομπή πως η έκρηξη ήταν δυνατή αλλά δεν προκάλεσε ζημιές τριγύρω, παρά μόνο στον ναό. Όπως αναφέρει ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος, Γιώργος Παπαδάκης, το κουτί ήταν μεταλλικό και ο αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφριά και μεταφέρθηκε στο 401.

Δυστυχώς, το περιστατικό σημειώθηκε σε πολυσύχναστη περιοχή του Κολωνακίου, καθώς η εκκλησία βρίσκεται στην οδό Σκουφά.

Αναμένονται εξελίξεις στο θέμα!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
1'
32 - 37
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;