Στέλιος Χανταμπάκης: Το πρώτο μήνυμα μετά τη νίκη στο Nomads!
Με το καλό να επιστρέψει!

Ο Στέλιος Χανταμπάκης κατάφερε να αναδειχθεί ο νέος νικητής του Nomads στη Μαδαγασκάρη και μετά από μια σκληρή μάχη απέναντι στον Γρηγόρη Μόργκαν, κέρδισε το μεγάλο έπαθλο των 150.000 ευρώ!

Αφού συνειδητοποίησε πως είναι ο νικητής, ηρέμησε, χόρεψε στη βροχή όπως είδαμε στο Instagram και έστειλε το δικό το μήνυμα στους φίλους του και τους θαυμαστές του.

Ανήρτησε μια φωτογραφία στο προφίλ που διατηρεί στο Instagram και έγραψε:

«Δεν ξέρω τι έγινε ούτε πως έγινε… σίγουρα κάτι με βοήθησε… ??δεν μπορώ να το πιστέψω..?Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου… δεν έχω λόγια δε ξέρω τι να πω ο,τι και να γράψω μου φαίνεται λίγο για να σας περιγράψω πως νιώθω.. έχω χάσει το μυαλό μου.. Σας ευχαριστώ όλους,υγεία και χαρές σε εσάς και τις οικογένειες σας. Τα μηνύματα σας με συγκινούν.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ».

Δες την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Δεν ξέρω τι έγινε ούτε πως έγινε… σίγουρα κάτι με βοήθησε… ??δεν μπορώ να το πιστέψω..?Σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου… δεν έχω λόγια δε ξέρω τι να πω ο,τι και να γράψω μου φαίνεται λίγο για να σας περιγράψω πως νιώθω.. έχω χάσει το μυαλό μου.. Σας ευχαριστώ όλους,υγεία και χαρές σε εσάς και τις οικογένειες σας. Τα μηνύματα σας με συγκινούν.. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ❤️#hantampakakia #nomads2018 #nosybe #madagascar #ant1 #winner #??#?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stelios Hantampakis (@stelioshantampakis) στις

Δες και αυτό: Η Ειρήνη Καζαριάν μας συστήνει και τον αδερφό της! (photo)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;