Χριστούγεννα 2018: Η Google γιορτάζει με ένα χαριτωμένο doodle!
Η Google μασ εύχεται για τα Χριστούγεννα 2018!

Χριστούγεννα 2018… Μια μέρα έμεινε για να γιορτάσουμε!

Η Google θέλησε να ευχηθεί με ένα χαριτωμένο doodle «Καλά Χριστούγεννα!» σε όλους και η παραμονή των Χριστουγέννων θα είναι για όλους μας υπέροχη αφού όλο και σε κάποιον ρεβεγιόν θα βρεθούμε και θα διασκεδάσουμε με αγαπημένους φίλους και γνωστούς.

Η πιο όμορφη γιορτή του χρόνου, όπου μικροί και μεγάλοι περιμένουν πως και πως για να βρεθούν με συγγενείς και φίλους, να ανταλλάξουν δώρα και εννοείται, να φάνε (ανυπομονώ για τα χριστουγεννιάτικα εδέσματα!)

Για μια ακόμη μέρα, η Google για τα Χριστούγεννα 2018, εύχεται μέσα από ένα doodle για τις γιορτές και δείχνει στον κόσμο όμορφες εικόνες.

Τα Χριστούγεννα 2018 πολλοί έχουν αποφασίσει να βρεθούν στο εξωτερικό για να γιορτάσουν. Δημοφιλείς προορισμοί για τις γιορτές θεωρούνται το Λονδίνο, η Ρώμη, η Βιέννη και άλλες πόλεις της Ευρώπης ενώ και η Αθήνα είναι μια πόλη που έχει φορέσει τα γιορτινά της και καλεί τους κατοίκους να απολαύσουν τις γιορτές.

Σε πολλές χώρες του κόσμου υπάρχουν κοινά έθιμα όπως η ανταλλαγή δώρων, τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, τα ρεβεγιόν, η διακόσμηση των δέντρων αλλά και των σπιτιών με φώτα και τα οικογενειακά τραπέζια με χριστουγεννιάτικες λιχουδιές.

Τι είναι τα Google Doodles;

Τα doodles είναι ξεχωριστές εκδόσεις του λογοτύπου της Google στην αρχική της σελίδα. Το πρώτο doodle δημιουργήθηκε αποκλειστικά και μόνο για πρακτικούς λόγους και κανείς δεν φανταζόταν ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές και ότι θα καταλήξει να θεωρείται αναπόσπαστο μέρος της σελίδας αναζήτησης της Google. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που σήμερα πλέον πολλοί ανυπομονούν να δουν κάθε νέο doodle που δημιουργούμε! Τα doodles δημιουργούνται για να γιορτάσουν γεγονότα, επετείους και γενέθλια καλλιτεχνών, επιστημόνων, μουσικών και άλλων ξεχωριστών προσωπικοτήτων. Μπορεί να είναι η πρώτη μέρα του σχολείου, τα γενέθλια του Οδυσσέα Ελύτη ή η 50η επέτειος από την ανακάλυψη του γενετικού κώδικα. Η doodle ομάδα της Google ψάχνει πάντα για νέες και ενδιαφέρουσες ιδέες.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;