Πρωτοχρονιά: Τρεις αγαπημένοι προορισμοί για να υποδεχτείς τον νέο χρόνο!
Δεν έχεις κάνει ακόμη σχέδια για την Πρωτοχρονιά; Ετοιμάσου!

Η Πρωτοχρονιά έρχεται και το 2019 θα είναι αυτό που θα σου χαρίσει άλλες 365 ευκαιρίες για να κάνεις όλα αυτά που έχεις σκεφτεί.

Τα Χριστούγεννα 2018 πλησιάζουν και μετά από αυτά θα βρεθείς ακόμη πιο κοντά στην Πρωτοχρονιά. Έχεις σκεφτεί που θα σε βρει ο νέος χρόνος;

Ως άνθρωπος της τελευταίας στιγμής (όταν πρέπει να κανονίσει εξόδους και διακοπές είμαι tragic), αποφάσισε μετά από προτροπή της παρέας μου να φύγω για Πρωτοχρονιά και να πάμε όλοι μαζί κάπου για να γιορτάσουμε.

Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλές πόλεις και χωριά (όλες και όλα, βασικά!) όπου μπορείς να βρεθείς και να γιορτάσεις με την παρέα σου, το ταίρι σου ή και όλοι μαζί.

Κάποιοι από αυτούς (και αγαπημένοι) είναι οι εξής:

Ιωάννινα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Μιλώ με τις πηγές που ζούνε μοναχές.. και τους μιλώ για σένα…… Πώς όταν με κοιτάς,σαν λες πως μ αγαπάς….άγγελοι φτερουγιζουν.. • • #ioannina #epirus_shots #mysticepirus #team_greece #kings_greece #thesoulofgreece #wu_greece #bw_greece #bnw_greatshots #bnw_greece #nature_greece #westayingreece #loves_greece_ #discover_greece_ #hdr_addiction #tv_greece_ #greativ3 #splash_greece #skg_explorers #unique_greece__ #great_captures_greece #photo_thinkers_ #igphotographia #roundphotO #great_greece #across_greece #urban_greece #eros_greece #igers_greece #instagreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αθανασια Βητα (@athanasiabeta) στις

Τα Ιωάννινα είναι ένας super χειμερινός προορισμός που δε θα σε απογοητεύσει με τίποτα. Η πόλη των Ιωαννίνων υποδέχεται κάθε χρόνο, κόσμο από όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό του νέου έτους. Κάθε χρόνο πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για τις γιορτές και όσοι βρίσκονται εκεί απολαμβάνουν όμορφες βόλτες στην πόλη που έχει μεγάλη ιστορία. Καφές, υπέροχο φαγητό, η γνωστή λίμνη των Ιωαννίνων. Στα Ιωάννινα μπορεί κάποιος να επισκεφτεί το Αρχαιολογικό μουσείο Ιωαννίνων,το Τέμενος Ασλάν Πασά , το Μουσείο Φωτίου Ραπακούση και άλλα πολλά. Η πόλη είναι εύκολα προσβάσιμη είτε με αυτοκίνητο, είτε με ΚΤΕΛ ενώ μπορεί κάποιος να ταξιδέψει αεροπορικώς με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο «Βασιλεύς Πύρρος».

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 2