Next Top Model ΤΕΛΙΚΟΣ: Δυσκολία στη βαθμολογία! Μπλόκαρε το σύστημα!
Ο Next Top Model ΤΕΛΙΚΟΣ έγινε αλλά υπήρξαν θεματάκια!

Ο Next Top Model ΤΕΛΙΚΟΣ ολοκληρώθηκε και από ότι φάνηκε το κοινό έδειξε πως προτίμησε το reality, σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης αλλά και με το γεγονός πως έπεσε το site του Star, όταν του ζητήθηκε να βαθμολογήσει τις παίκτριες.

Η Ειρήνη Καζαριάν κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού και ο Next Top Model ΤΕΛΙΚΟΣ γέμισε χαμόγελα και συγκίνηση. Πολλές οι παίκτριες που έσπευσαν να τη συγχαρούν όπως και η οικογένεια της και η ίδια δεν μπορούσε να το πιστέψει. Στο Twitter είχαν ξεκινήσει από νωρίς να δίνουν τα προγνωστικά τους και γενικά υπήρχε ένας «αέρας» μόδας και σάτιρας στα social media.

Το κοινό κλήθηκε εχθές να γίνει ο πέμπτος κριτής και μαζί με τους τέσσερις κριτές έβαλε το δικό του λιθαράκι στο τελικό αποτέλεσμα, αλλά υπήρξε πρόβλημα.

Ειρήνη Καζαριάν: Σόι πάει το βασίλειο! Πρέπει να δεις την αδερφή της!

Όσοι ήθελαν να βαθμολογήσουν μια παίκτρια, θα έπρεπε να μπουν στην ιστοσελίδα του Star και μόλις ανακοίνωνε η Βίκυ Καγιά πως ξεκινάει η βαθμολόγηση, θα έπρεπε μέσα σε τρία λεπτά να δείξουν πόσο τους άρεσε η εμφάνιση της εκάστοτε κοπέλας. Δυστυχώς, πολλοί δεν είχαν την ευκαιρία να γίνουν ο πέμπτος κριτής καθώς το site έπεσε. Στην ουσία το site γέμισε και όπως είπε και η Βίκυ Καγιά την ώρα της live μετάδοσης ο κόσμος που ήθελε να ψηφίσει ήταν αρκετός και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πέσει και να βγάζει error στη σελίδα.

Μάλλον, μπλόκαρε το σύστημα (συμβαίνει αυτό) και έτσι δεν μπόρεσε να ψηφίσει αρκετός κόσμος την παίκτρια που ήθελε! Όπως και να έχει όμως, το αποτέλεσμα είναι ένα και μπράβο στο κορίτσι που κέρδισε!

Δες και αυτό: Next Top Model ΤΕΛΙΚΟΣ: Άρχισαν τα όργανα, έπεσαν φιλιά και τα tweets μας ΠΕΘΑΝΑΝ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;