Next Top Model ΝΙΚΗΤΡΙΑ: Αυτό το κορίτσι κέρδισε!
Επιτέλους ξέρουμε τη Next Top Model ΝΙΚΗΤΡΙΑ!

Η Next Top Model ΝΙΚΗΤΡΙΑ, επιτέλους, ανακοινώθηκε!

Αχ! Τι ωραία που πέρασαν αυτοί οι μήνες! Κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 21:00 συντονιζόμασταν στη συχνότητα του Star όπου παρακολουθούσαμε νέα κορίτσια να προσπαθούν να γίνουν το επόμενο Next Top Model, τη Ζενεβιέβ να πετάει τις ατακάρες της, τη Βίκυ Καγιά να ανακοινώνει αποχωρήσεις και τους κριτές να προσπαθούν να βρουν το κορίτσι που θα πάρει τον τίτλο.

Όλα ξεκίνησαν από τα castings όπου πολλά κορίτσια πέρασαν μπροστά από την κριτική επιτροπή: τους Άγγελο Μπράτη, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, Βίκυ Καγιά και Δημήτρη Σκουλό. Πολλές απογοητεύτηκαν, άλλες άκουσαν σχόλια που δεν άρεσαν ενώ άλλες δέχτηκαν σχόλια που τους απογείωσαν τη διάθεση. Μετά ήρθαν τα bootcamps,  η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η επιλογή των κοριτσιών.

Όλα καλά και όλα ωραία μέχρι που ξεκίνησαν τα πρώτα γκοσιπάκια και συστάθηκε η «τριάδα-φωτιά» από τις Μέγκι Ndrio, Εύη Ιωαννίδου και Μικαέλα Φωτιάδη. Μια γενικότερη αναμπουμπούλα προκλήθηκε, βγήκαν τα «μαχαίρια» αλλά επιτέλους φτάσαμε στον τελικό όπου η Μαριάννα Παινέση, η Εβελίνα Σκίτσκο και η Ειρήνη Καζαριάν, ως φιναλίστ στάθηκαν μπροστά από τη Βίκυ Καγιά για να μάθουν ποια είναι νικήτρια του reality!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Αύριο στις 21:00 ο Μεγάλος Τελικός του #GNTMgr @StarChannelTv #StarChannelTv #deuxhommesfashion

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

H αγωνία μεγάλη, αφού τα τρία κορίτσια συμμετείχαν σε τρεις φωτογραφίσεις και σε ένα γύρισμα διαφημιστικού. Φωτογραφήθηκαν με τους συγγενείς τους,  μαζί με άνδρες μοντέλα και σε μια πριβέ βραδιά με το αγόρι τους ενώ το γύρισμα αφορούσε γνωστό ποτό.

Το τελευταίο ραντεβού δόθηκε στο πλατό του GNTM όπου βρέθηκαν και παλαιότερες διαγωνιζόμενες με σκοπό να στηρίξουν τις φίλες τους και να μάθουν και αυτές το τελικό αποτέλεσμα.

Το κορίτσι που κέρδισε το Next Top Model,πήρε το μεγάλο έπαθλο των 50.000 ευρώ, ένα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο Αμβούργο, μια συνεργασία με γνωστή εταιρεία καλλυντικών και ένα εξώφυλλο σε περιοδικό, είναι η… Ειρήνη Καζαριάν.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η Νικήτρια του #GNTMgr είναι η Ειρήνη Καζαριάν #TeamEiriniK @StarChannelTv #StarChannelTv #angelosbratis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr) στις

Δες την ανακοίνωση της νικήτριας στο παρακάτω απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;