Made In 2000 18 Years of Fresh & Yellow
H ομάδα των Fresh and Yellow γιορτάζει τα γενέθλια της καθώς συμπληρώνονται 18 χρόνια ύπαρξης για το μακροβιότερο και πιο χορευτικό indie party της πόλης!

Fresh and Yellow Presents

Made In 2000
18 Years of Fresh & Yellow
“We Can Dance Again”

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου

Χοροστάσιον
Σκουλενίου 2Β, Πλατεία Κλαυθμώνος

Ώρα έναρξης: 23:00 | Είσοδος Ελεύθερη

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο Χοροστάσιο η ομάδα των Fresh and Yellow γιορτάζει τα γενέθλια της καθώς συμπληρώνονται 18 χρόνια ύπαρξης για το μακροβιότερο και πιο χορευτικό indie party της πόλης. Συνήθως αυτή είναι μια ηλικία ενηλικίωσης, για τους Fresh and Yellow όμως σηματοδοτεί την διάθεση και ικανότητα να παραμένουν μουσικά παιδιά.

Προβλέπονται εκρηκτικές καταστάσεις γεμάτες χορό μέχρι τελικής πτώσεως. Μια βραδιά που θα μας ταξιδεύσει στην alternative rock των τελών 80s, θα κάνει baggy διακοπές στο Manchester, θα φλερτάρει ηλεκτρονικά και θα ποπάρει στα indie ’90s, θα ροκάρει λίγο στα ’00s και θα συνεχίζει την περιπλάνησή της στα όμορφα 10s σε ένα ταξίδι δίχως τέλος που ήδη κρατά 18 χρόνια.

Οι Χρήστος Μήλιος και dj Kill Bill από τα dexx του Χοροστασίου θα μας παρασύρουν μαγικά στη διαδρομή αυτή των 18 ετών φέρνοντας στο νου αναμνήσεις, στιγμές, ξέφρενες βραδιές και προσφέροντας, όπως συνηθίζουν μια ξεχωριστή rock/ party εμπειρία, πάντοτε με την ίδια όρεξη και διάθεση για να κάνουν τον κόσμο να χορέψει με τα αγαπημένα του τραγούδια.

Η ομάδα Fresh and Yellow, μια από τις μακροβιότερες στη χώρα μας, εδώ και 18 χρόνια επιμένει να γεμίζει την Αθηναϊκή νύχτα με indie ρυθμούς και να μοιράζει απλόχερα στα party της alternative rock, brit pop, electronica vibes έχοντας δημιουργήσει ένα διαχρονικά επιτυχημένο concept.

Το πρώτο event των Fresh & Yellow πραγματοποιήθηκε στις 22 Δεκεμβρίου του 2000, ενώ έχουν μοιραστεί τα dexx μεταξύ άλλων με τον Les Carter των Carter U.S.M και τον Andy Rourke των Smiths. Από τότε μέχρι και σήμερα έχουν διοργανώσει μερικά από τα καλύτερα events της Αθήνας και έχουν συνεργαστεί με πάνω από 70 γνωστά clubs και bars όπου η ομάδα «έγραψε» χιλιάδες ώρες στα πλατό κάνοντας χιλιάδες ανθρώπους να διασκεδάσουν ξέφρενα μαζί της, δίνοντας της έτσι επάξια τον τίτλο πιο χορευτικής και μακροβιότερης ομάδας που πέρασε από τον χώρο της indie σκηνής. Οι μουσικές επιλογές προέρχονται κυρίως από την ανεξάρτητη pop & rock σκηνή από τα 90’s έως σήμερα με αναφορές στα 60’s, 70’s και 80’s. Το όνομα της ομάδας προέκυψε από το “Fresh” για να έχει πάντα ένα άρωμα φρεσκάδας ενώ τη στιγμή εκείνη στα ηχεία έπαιζε το “Yellow” των Coldplay.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;