ΚΕΑ Δεκεμβρίου 2018: Ξεκινά η πληρωμή του στους δικαιούχους!

Από neolaia.gr Team 20 Δεκεμβρίου 2018

ΚΕΑ Δεκεμβρίου 2018: Δείτε αναλυτικά!

Ήρθε η ώρα για την πληρωμή του ΚΕΑ Δεκεμβρίου 2018, το οποίο είναι ανάμεσα στα επιδόματα που πρόκειται να πληρωθούν νωρίτερα από το σύνηθες αυτόν τον μήνα, ώστε τα χρήματα να έχουν χορηγηθεί σε όλους τους δικαιούχους πριν τα Χριστούγεννα.

Η πληρωμή λοιπόν για το ΚΕΑ Δεκεμβρίου 2018, ξεκινά σήμερα 20 Δεκεμβρίου 2018 και πρόκειται να ολοκληρωθεί αύριο την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, όταν ποια τα χρήματα θα είναι διαθέσιμα στα γκισέ των τραπεζών.

Να υπενθυμίσουμε πως τα χρήματα θα δοθούν σε όσων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Στους 302.158 ανέρχονται οι δικαιούχοι που θα εισπράξουν συνολικά 66.298.532,26 ευρώ, ενώ θα αφορά περισσότερα από 625.000 άτομα.

Όπως κάθε φορά, η χορήγηση του επιδόματος θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Οι δικαιούχοι του ΚΕΑ παρακαλούνται να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Δείτε επίσης: Κοινωνικό μέρισμα 2018: Δες τι πρέπει να κάνεις ΑΜΕΣΑ αν δεν μπήκαν τα χρήματα στον λογαριασμό σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486