Your Face Sounds Familiar: Αυτά είναι τα πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν!
Το Your Face Sounds Familiar ξεκινά και η χαρά μου είναι τεράστια!

Το λαμπερό show «Your Face Sounds Familiar» είναι στα σκαριά (είμαι τρομερά ενθουσιασμένη!) και τα πρώτα ονόματα που θα συμμετάσχουν ανακοινώθηκαν.

Σύμφωνα, πάντα, με την εκπομπή «Το Πρωινό» και την Αφροδίτη Γραμμέλη, τα πρώτα ονόματα που θα βρεθούν στο πλατό του Your Face Sounds Familiar, είναι η Ελένη Φιλίνη, ο Πασχάλης Τσαρούχας και ο Αργύρης Αγγέλου.

Σε προηγούμενη εκπομπή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε αναφέρει πως ο Ευθύμης Ζησάκης, θα είναι και αυτός στην παρέα του Your Face Sounds Familiar και περιμένουμε να μάθουμε και τις υπόλοιπες συμμετοχές.

Πάντως, η Κατερίνα Στικούδη, σε συνέντευξη της είχε αναφέρει πως βρίσκεται σε συζητήσεις! Μωρέ, λες να δούμε και την τραγουδίστρια να κάνει τον χαμούλη της στο show;

Η συμμετοχή του ηθοποιού, Πασχάλη Τσαρούχα, προκαλεί εντύπωση καθώς πρόκειται για έναν άνδρα πολύ ροκ που δεν έχουμε δει να τσαλακώνεται με τρελό τρόπο, αλλά από ότι φαίνεται θα μας δείξει και μια άλλη του πλευρά (και προσωπικά, περιμένω πως και πως να τον δω).

Η κριτική επιτροπή μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, αλλά ο Τάκης Ζαχαράτος και η Μαρία Σολωμού φαίνεται πως θα πάρουν τις θέσεις ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και τον υπέρτατο, Δημήτρη Σταρόβα, στην κριτική επιτροπή!

Το show αναμένεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2019!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;