Next Top Model ΤΕΛΙΚΟΣ: Έχουμε ανατροπή και θα σε χαροποιήσει!
Ο Next Top Model ΤΕΛΙΚΟΣ κρύβει μια μικρή έκπληξη!

O Next Top Model ΤΕΛΙΚΟΣ θα προβληθεί απόψε το βράδυ (19/12/2018) μέσ από τη συχνότητα του Star και περιμένω να δω ποιο θα είναι το κορίτσι που θα πάρει τον τίτλο.

Tα τρία κορίτσια : Μαριάννα Παινέση, Εβελίνα Σκίτσκο και Ειρήνη Καζαριάν θα αναμετρηθούν για να διεκδικήσουν τον τίτλο του GNTM και ο Next Top Model ΤΕΛΙΚΟΣ θα έχει πολλές εκπλήξεις.

Μέσα από την εκπομπή «Φωλιά των Κουκου» μάθαμε κάτι που σίγουρα δεν το περίμενες! Σύμφωνα με τους παρουσιαστές, το κοινό θα έχει λόγο στην ανάδειξη της νικήτριας.

Το τηλεοπτικό κοινό θα μπορέσει να βαθμολογήσει τις επιδόσεις των τριών κοριτσιών και στην ουσία θα γίνει ο πέμπτος κριτής.

Next Top Model ΝΙΚΗΤΡΙΑ: Βρήκαμε τα Instagram των φιναλίστ!

Στην εκπομπή βρέθηκαν καλεσμένοι οι τέσσερις κριτές και όπως είπαν και οι ίδιο, το κοινό θα βαθμολογήσει το κάθε κορίτσι ξεχωριστά με εύκολο και απλό τρόπο.

Από ότι φαίνεται το κοινό θα πάρει και αυτό μέρος στην τελική απόφαση και το τελευταίο μισάωρο του τελικού θα γίνουν ανατροπές καθώς θα είναι live, ενώ όλο το υπόλοιπο επεισόδιο θα είναι μαγνητοσκοπημένο!

Το βράδυ θα ανακοινωθεί ο τρόπος της βαθμολογίας και αναμένεται να γίνει ένας χαμούλης! Εσύ πώς θα βαθμολογήσεις και ποια θέλεις να είναι η νικήτρια του reality μοντέλων;

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;