Ελένη Τοπαλούδη: Βγήκαν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων!
Οι τελευταίες εξελίξεις της έρευνας για τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας!

Συνεχίζονται οι έρευνες, προκειμένου να εξακριβωθούν οι σύνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε τόσο βίαια, η 21χρονη φοιτήτρια, Ελένη Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Η τελευταία εξέλιξη είναι η δημοσιοποίηση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων που διενήργησαν οι ιατροδικαστές. Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR, δεν εντοπίστηκαν ουσίες στον οργανισμό του θύματος. Τα αποτελέσματα ταχυδρομούνται στην ανακρίτρια της Ρόδου προκειμένου να ενσωματωθούν στη δικογραφία της υπόθεσης και να συνεκτιμηθούν με τα υπόλοιπα στοιχεία.

Με βάση τα όσα ανέφερε το ίδιο ρεπορτάζ του σταθμού, η οικογένεια ενός εκ των δύο κατηγορούμενων για τη δολοφονίας της, του 19χρονου Αλβανού, εγκατέλειψε τη Ρόδο, αφού και η μητέρα του μετά τις αποκαλύψεις για το έγκλημα υπέστη ισχυρό σοκ και χρειάστηκε νοσηλεία.

Παράλληλα, ο πατέρας της Ελένης παρέλαβε τις βαθμολογίες της από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου όπου φοιτούσε. Όπως αυτές έδειχναν οι σπουδές της πήγαιναν πολύ καλά, είχε περάσει 36 μαθήματα και βάδιζε σταθερά προς την απόκτηση του πτυχίου της.

Ένας εκ των δικηγόρων της οικογένειας Τοπαλούδη, ο Αλέξης Κούγιας, κατέθεσε στην ανακρίτρια Ρόδου αίτημα ώστε να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο των δύο κατηγορουμένων αλλά και της 21χρονης. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το δικηγορικό γραφείο αναφέρεται πως η άρση που αιτείται το γραφείο αφορά τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις που πραγματοποιήθηκαν από τα κινητά τηλέφωνα των ανωτέρω, τις ώρες που αυτές πραγματοποιήθηκαν, τις κεραίες που ενεργοποίησαν αλλά και ποιους κάλεσαν από την στιγμή που συναντήθηκαν με την φοιτήτρια μέχρι και την σύλληψή τους.

Σκοπός του αιτήματος αυτού, είναι ο εντοπισμός των προσώπων με τα οποία επικοινώνησαν οι κατηγορούμενοι μετά την δολοφονία της φοιτήτριας αλλά και το πού βρίσκονταν τα πρόσωπα αυτά τις ώρες αυτές.

Δείτε επίσης: Ελένη Τοπαλούδη: Ξυλοκοπήθηκε στο κελί του ο 19χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;