5 εύκολοι τρόποι για να ξεπεράσεις τη χριστουγεννιάτικη μελαγχολία
Η χριστουγεννιάτικη χαρά είναι τέλειο κόνσεπτ, αλλά δεν τη νιώθουν όλοι!

Τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος αγάπης και χαράς, όμως κάποιοι δεν μπορούν να διαχειριστούν την γιορτινή ατμόσφαιρα και τους πιάνει μελαγχολία.

Κοίτα, από τη μια δεν είναι και παράλογη αυτή η μελαγχολία, διότι υπάρχουν κάποια πράγματα σε τούτο τον κόσμο που δεν είναι ευχάριστα, αλλά από την άλλη δεν πρέπει να χάνουμε το κέφι μας και να πρέπει να προσπαθούμε με τον δικό μας τρόπο να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο.

Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, ο κόσμος μελαγχολεί τις γιορτές γιατί θυμάται μια παλιά σχέση ή έναν συγγενή που δε βρίσκεται πλέον στη ζωή. Επίσης, κάποιοι δε γουστάρουν τις γιορτές και η υπερβολή τους, του προκαλεί εκνευρισμό αλλά και μελαγχολία γιατί δε θέλουν αυτή την τρομερή χαρά.

Υπάρχουν κάποιοι τρόποι για να ξεπεράσεις τη χριστουγεννιάτικη μελαγχολία, εύκολα!

1.Βγες με τους φίλους σου! Είναι το απόλυτο αντίδοτο για να ξεπεράσεις τα πάντα και ειδικά τη μελαγχολία που σου προκαλούν τα Χριστούγεννα!

2.Δες όσες κωμωδίες και χαζοταινίες μπορείς! Θα γελάσεις, θα διασκεδάσεις και θα ξεφύγει το μυαλό σου από κάθε τι χριστουγεννιάτικο.

3.Κάνε σεξ! Αμέ! Το σεξ είναι μια πράξη που βοηθά στην καταπολέμηση του στρες, του άγχους αλλά και της εφήμερης μελαγχολίας.

4.Αντιμετώπισε τις γιορτές σαν συνηθισμένες μέρες. Αγνόησε λαμπάκια, δέντρα και μην επισκεφτείς σημεία που θα ξέρεις ότι θα παίζει χριστουγεννιάτικη φάση!

5.Πήγαινε γυμναστήριο! Αν μια κίνηση δε θυμίζει σε τίποτα Χριστούγεννα, είναι αυτή που ετοιμάζεις τσάντα για γυμναστήριο αντί να βάζεις ένα μελομακάρονο στο στόμα.

Δες και αυτό: 10 πράγματα που πρέπει να προσέξεις τις φετινές γιορτές

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;