Χριστούγεννα 2018: 5 μέρη στην Ελλάδα για να κάνεις γιορτές!
Τα Χριστούγεννα 2018 μπορούν να σε βρουν και κάπου αλλού!

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα 2018 και προλαβαίνεις να αποφασίσεις με την παρέα σου να κάνετε διακοπούλες κάπου εκτός της πόλης που μένετε!

Τα Χριστούγεννα 2018 πρέπει να είναι τα καλύτερα (κάθε χρόνο, εξάλλου, αυτό θέλουμε) και μπορείς με το ταίρι σου ή την παρέα ή και όλοι μαζί να επισκεφτείτε κάποιο μέρος στην Ελλάδα και να κάνετε γιορτές εκεί.

1.Αράχωβα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

My place my paradise.! 2 months left ?? —— #arachova #snow #cold #vknutrition #winter #paradise #calm #ski #love #style #view #Dietitian #greece #chocolate #temptations #sweet #hdr #huaweip20pro

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη VKaramanidis_official (@vkaramanidis) στις

Η Μύκονος του χειμώνα. Είναι ένα μέρος στον νομό Βοιωτίας που επιλέγουν πολλοί να επισκεφτούν γιατί έχει τα πάντα. Διασκέδαση, καλό κόσμο, καλό φαγητό και όμορφα σοκάκια για να κάνεις βόλτες. Δε θεωρείται ο super οικονομικός προορισμός, αλλά μπορείς να πας για 2 μερούλες!

2.Πήλιο

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Majestic winter Pelion #mtpelion #pelion #pilio #winter #road #turn #trees #treescape #snow #line #viewbug #volos #magnisia #greece #visitvolos #visitpilio #instagreece #instavolos #ig_greece #winterseason #fujixt3 #xf14mm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Koulouriotis (@grigoris_koulouriotis) στις

Τα λόγια είναι περιττά όταν μιλάμε για το Πήλιο! Μπορεί να ήταν η θερινή κατοικία των θεών σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, αλλά ο χειμώνας στο Πήλιο είναι μοναδικός. Πολλοί επιλέγουν το Πήλιο ως χριστουγεννιάτικο προορισμό καθώς το χιόνι και τα μοναδικά τοπία του μας βάζουν αμέσως στο κλίμα.

3.Δημητσάνα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Christmas mood?.Amazing picturesque village #dimitsana for more village beauty tag and follow @divine_villages .happy Sunday dear friends?‍♂️?‍♂️? ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ . Member of 15 great hubs ?@expression_greece . ?@exquisite_greece . ?@world_besthdr . ?@earth_shotz . ?@guruhdr . ?@team_greece . ?@club_hdr . ?@divine.worldplaces . ?@divine_ladolcevita . ?@tudo_hdr ?@streetart_addiction ?@adoregreece ?@airbnb_greece ?@world_great ?@think_hdr. . ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ .. .. #divine_worldplaces #yallerseurope #wu_greece #europestyle_ #kings_greece #exquisite_greece #the_daily_traveller #awesome_phototrip #great_street_photos #discover_greece_ #kings_hdr #great_greece #athensvoice #hdr_turk #houses_phototrip #expression_greece #travel_drops #super_greece #hdr_addiction #streetart_addiction #alluring_greece #world_besthdr #topgreecephoto #ig_europa #loves_greece_ #best_eartscapes #perfect_greece #topeuropephoto #europe_vacations

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valantis (@minogiannisvalantis) στις

Ένα ιστορικό χωριό, που τα τελευταία χρόνια έχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές και συνεχίζει να μαζεύει κόσμο. Όμορφο τοπίο, μικρά και cozy μαγαζιά για κρασί και υπέροχα ψητά, βόλτες μέσα στο κρύο που θα σου θυμίσουν ταινία και άλλα πολλά! Η Δημητσάνα βρίσκεται στην Πελοπόννησο και σε περιμένει να την ανακαλύψεις!

4.Χαλκίδα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#sunset #colors #clouds #chalkida #greece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gns Sdrs (@gnssdrs) στις

Η Χαλκίδα είναι ένα μέρος που πολλοί επιλέγουν για μονήμερες εξορμήσεις, αλλά μπορείς να πας και για παραπάνω μέρες. Είναι ένα μέρος στο οποίο μπορείς να απολαύσεις βολτίτσες, να πιεις τους καφέδες σου και τα κρασιά σου και να απολαύσεις καλό φαγητό. Από την Αθήνα απέχει περίπου μια ώρα και μπορείς να πας εύκολα με αυτοκίνητο ή ΚΤΕΛ. Δεν είναι ακριβό μέρος και μαζεύει νέο κόσμο από πολλές περιοχές.

5.Βυτίνα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

#vitina #arkadia #greecestagram #greece #greecelover_gr #tv_greece_ #igphotographia #ig_fotoclub #wu_greece #jj_greece #greece_is_awesome #super_greece #great_captures_greece #greece_nature #europe_vacations #europe_greatshots #europe_perfection #europe_focus_on #transfer_visions #roads #automn #loves_greece #kings_greece #discovergreece #lovegreece #unlimitedgreece

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Koutsokostas (@n_koutsokostas) στις

Και η Βυτίνα, μαζί με τη Δημητσάνα έχει γίνει must χωριό και δεν είναι λίγοι που δεν την επιλέγουν ως χριστουγεννιάτικο προορισμό! Πρόκειται για ένα ήρεμο και φιλόξενο χωριό που προσκαλεί τους επισκέπτες να το ανακαλύψουν. Βόλτες, ζεστός καφές και ηρεμία. Πόσο τέλεια!

Δες και αυτό: Χριστούγεννα 2018: Αγαπάει τα gadgets; 10 δώρα που πρέπει να του κάνεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1