Ράδιο Αρβύλα: Βρέθηκε η νέα τηλεοπτική τους στέγη; (video)
Oι Ράδιο Αρβύλα κάνουν comeback στον έρωτα μας;

Οι Ράδιο Αρβύλα, φαίνεται, πως επιστρέφουν στην τηλεόραση και υπάρχει ένας σχετικός ενθουσιασμός.

Η εκπομπή που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του ANT1, μπορεί να έμεινε για λίγο καιρό εκτός της οθόνης αλλά σύμφωνα με ένα αινιγματικό τρέιλερ που μεταδόθηκε από τον ΣΚΑΪ, επιστρέφουν στις οθόνες μας.

Το τρέιλερ μεταδόθηκε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και το μόνο που θα ακούσεις είναι το τραγούδι που έντυνε τους τίτλους της εκπομπής ενώ εμφανίζεται μια φατσούλα που χαμογελάει.

Ο τηλεοπτικός σταθμός, ΣΚΑΪ, αναμένεται να κάνει τη σχετική ανακοίνωση σύντομα, και περιμένουμε να μάθουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες που θα αφορούν την εκπομπή.

Η εκπομπή τους μεταδιδόταν για αρκετά χρόνια μέσω της συχνότητας του ANT1 αλλά η συνεργασία του Αντώνη Κανάκη έληξε μετά την αποχώρηση του από το σταθμό. Για αρκετό καιρό αναρωτιόμασταν τι θα γίνει αλλά τελικά. από ότι φαίνεται, τα παλικάρια θα τα δούμε σύντομα να μας κάνουν να γελάμε με τα υπέροχα βίντεο που θα ετοιμάσουν και θα ακούσουμε πάλι υπέροχες ατάκες.

Tα αγόρια της εκπομπής έχουν καταφέρει με το ιδιαίτερο χιούμορ τους και τα καυστικά τους σχόλια, να αγγίξουν σχεδόν όλα τα θέματα της επικαιρότητας και να δώσουν μια δική τους ερμηνεία σε πολλά θέματα ενώ τα βίντεο όπου διακωμωδούνται πρόσωπα της ελληνικής showbiz είναι αξέχαστα.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;