Γυμναστική το χειμώνα: Δεν είναι MONO το γυμναστήριο!
Δε θα τα παρατήσουμε επειδή έβαλε κρύο!

Σίγουρα, η γυμναστική το καλοκαίρι είναι πολύ πιο εύκολη υπόθεση, αφού βγαίνουμε με ένα απλό t-shirt και ένα μπουκαλάκι νερό στο πάρκο της γειτονιάς και τρέχουμε ή περπατάμε γρήγορα, χωρίς να μας εμποδίζει κάτι.

Τι γίνεται, ωστόσο, με το χειμώνα;

Το χειμώνα δυστυχώς, η γυμναστική θεωρείται από πολλούς ένα ακατόρθωτο σπορ, λόγω πολύ κρύου. Κι όμως! Η γυμναστική το χειμώνα μπορεί πολύ άνετα να μετατραπεί σε διασκεδαστική δραστηριότητα, ιδιαίτερα αν την κάνεις με παρέα.

Δε χρειάζεται να τα παρατήσεις, λοιπόν, επειδή έβαλε κρύο τις τελευταίες μέρες!

Αντιθέτως, ειδικά αν δεν είσαι φαν του γυμναστηρίου, σκέψου το σοβαρά να ακολουθήσεις κάποιο απ’ τα παρακάτω εναλλακτικά πλάνα:

1. Βάλε το αγαπημένο σου πουλόβερ ή το πιο ζεστό σου μπουφάν και ζήστο αναλόγως! Τρέξε κάπου κοντά στο σπίτι σου ή βγες για ένα περπάτημα μισής ώρας. Το χρειαζόμαστε κάθε μέρα το περπάτημα για να ξεσκάμε και απ’ τις καθημερινές υποχρεώσεις μας!

2. Γυμνάσου στο σπίτι. Με συμβουλές γυμναστών και ειδικών σε θέματα άσκησης, μπορείς να ακολουθήσεις ένα fitness πρόγραμμα στο σπίτι σου, είτε αυτό είναι γιόγκα είτε tumbao είτε γυμναστικές ασκήσεις κοιλιακών και ραχιαίων.

3. Το χειμώνα είναι η τέλεια ευκαιρία να μετατρέψεις τη γυμναστική σε διασκέδαση, παρέα με φίλους. Ξεκίνα να γυμνάζεσαι μαζί με κάποιο φίλο ή φίλη, έτσι ώστε να κινητοποιείτε ο ένας τον άλλον, αλλά και να παραμένετε σε φόρμα! Σκέψου το σοβαρά να λάβεις μέρος σε κάποιο επόμενο event του αγαπημένου σου σπορ, πήγαινε για πεζοπορία ή ποδηλατοδρομία που θα διοργανώσει ο Δήμος σου.

Δες κι αυτό: Αυτοί οι λόγοι θα σε κάνουν να ξεκινήσεις τρέξιμο απο ΣΗΜΕΡΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
FT
2 - 1
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
FT
2 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;