4 πράγματα που (δικαίως) αναζητά κάθε γυναίκα στο σεξ
Αν δε σου τα προσφέρει ο άλλος, οφείλεις να τα διεκδικείς!

Το σεξ είναι αδιαμφισβήτητα ένας πολύ βασικός παράγοντας, στον οποίο κρίνεται, δοκιμάζεται και αξιολογείται μια σχέση. Δε σημαίνει ότι το σεξ είναι τα πάντα, ούτε ότι πρέπει να το ανεβάζουμε στο απόλυτο βάθρο μιας σχέσης.

Ωστόσο, η ποιότητα και η αμφίδρομη σεξουαλική ικανοποίηση είναι σημαντικές παράμετροι, τις οποίες πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν και οι άντρες και οι γυναίκες, αν θέλουν να διατηρούν καλή επικοινωνία, αμοιβαία κατανόηση και δίκαια μοιρασμένη απόλαυση.

Τα παρακάτω πράγματα (είναι σχεδόν αυτονόητα) και αποτελούν προαπαιτούμενα μιας καλής και δίκαιης σεξουαλικής ζωής. Κάθε γυναίκα έχει δικαίωμα να τα διεκδικεί, ακόμα και αν ο σύντροφος ή το αγόρι της εξακολουθεί να παραγκωνίζει.

1. Προκαταρκτικά:

Τα προκαταρκτικά είναι που συμβάλλουν στη μέγιστη σεξουαλική διάθεση και, αν αισθάνεσαι ότι λείπουν απ’ το σεξ που κάνετε, τότε δεν έχεις παρά να του τα ζητήσεις άμεσα.

2. Αμοιβαία ικανοποίηση:

Η σεξουαλική ικανοποίηση και των δύο είναι απαραβίαστο συστατικό μιας υγιούς σχέσης. Όποιος επικεντρώνεται εγωιστικά στη δική του απόλαυση και κορύφωση, δεν αξίζει να είναι μέλος μιας σχέσης.

3. Μηδενική (κατα)πίεση: 

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό και τις επιθυμίες της, οφείλει να βάζει κατευθείαν στοπ σε ότι την πιέζει στο σεξ. Αν επιμένει εμμονικά σε κάτι, το οποίο, σε καμία περίπτωση, δεν προτίθεσαι να του δώσεις, τότε πιθανόν δεν είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για σένα.

4. Σεξουαλική προστασία:

Το προφυλακτικό είναι πλέον ένας απαράβατος κανόνας, στον οποίο δε χωράει κανένα περιθώριο και καμία αμφιβολία, από καμία πλευρά. Το να παίρνει προφυλάξεις, χωρίς καν να το συζητήσετε, είναι δείγμα ευθύνης, αλλά και σεβασμού τόσο προς το δικό σου σώμα, όσο και προς το δικό του!

Δες κι αυτό: Γιατί οι νέοι άνθρωποι κάνουν πλέον πολύ λιγότερο σεξ;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;