Χριστούγεννα 2018: 3 μέρη στην Αθήνα για ατελείωτες βόλτες!
Πάρε ζεστό καφέ και απόλαυσε βόλτες ενώ ετοιμάζεσαι να υποδεχτείς τα Χριστούγεννα 2018!

Τα Χριστούγεννα 2018 σε θέλω να βολτάρεις και δεν υπάρχει λόγος να κάθεσαι σπίτι!

Η Αθήνα είναι μια πόλη όπου μπορείς να βρεις σχεδόν τα πάντα (η συγκοινωνία μας τα χαλάει λιγάκι γιατί δεν είναι 24ωρη αλλά οκ, αντέχουμε). Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείς να βρεις μέρη για φαγητό, για φαγητό ακόμη και λαχταριστό γλυκάκι.

Τα Χριστούγεννα 2018 είναι εδώ και στην πρωτεύουσα της χώρας, το δέντρο στο Σύνταγμα, τα μαγαζιά που σερβίρουν καφέ και ποτό, τα εστιατόρια αλλά και διάφορα μέρη όπου διοργανώνονται events, μας περιμένουν να τα επισκεφτούμε αλλά και να βολτάρουμε!

Αν θέλεις να μπεις αμέσως στο πνεύμα των Χριστουγέννων και να νιώσεις στην καρδιά σου τα jingle bells, τότε κάνε μια βόλτα σε αυτές τις περιοχές και θα δεις!

1.Σύνταγμα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ну вот, елку на Синтагме в Афинах торжественно зажгли ?, рождественское настроение официально объявляем уместным! ✨?? Фото @tom_tsoug

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ГРЕЦИЯ В INSTAGRAM ? (@visitgreeceru) στις

Νομίζω είναι αναμενόμενη η πρόταση αυτής της περιοχής! Η πλατεία Συντάγματος είναι στολισμένη από την κορυφή έως και τα νύχια(κυριολεκτικά) αφού τα δέντρα έχουν γεμίσει λαμπάκια, διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις για το κοινό και σε περιμένουν να κάνεις την εμφάνιση σου και να βγάλεις την καθιερωμένη σέλφι κάτω από το δέντρο. Τριγύρω υπάρχουν μαγαζιά για να πάρεις καφεδάκι και να αράξεις σε ένα παγκάκι κοιτώντας τους περαστικούς και βλέποντας τα όμορφα λαμπάκια που κάνουν τη νύχτα μέρα.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
16 Απρ. 2024
Μπα
22:00
-
Παρ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;