Ποιο είναι το πιο πολυακουσμένο τραγούδι του 20ου αιώνα;
Ο Γαλιλαίος θα ήταν περήφανος!

Τραγούδια υπάρχουν πολλά και μάλιστα, ορισμένα δε βγάζουν νόημα αλλά ο κόσμος τα ακούει ευχάριστα και τα απολαμβάνει.

Ένα από τα μεγαλύτερα συγκροτήματα που έχει σταθεί σε αυτόν τον πλανήτη είναι οι Queen και ο λατρεμένος, από πολλούς, Freddie Mercury, ήταν ένας frontman που δε θα ξεχαστεί ποτέ. Η ιδιαίτερη φωνή του και η εντυπωσιακή προσωπικότητα του πάνω στη σκηνή τον καθιστούν ως έναν από τους καλύτερους performers των εποχών.

Σύμφωνα με τον όμιλο Universal Music ανακοίνωσε ότι το single και το μουσικό βιντεοκλίπ του «Bohemian Rhapsody» (είναι του 1975 τραγούδι),  έπαιξαν περισσότερες από 1,6 δισεκατομμύρια φορές παγκοσμίως και τα δύο μέχρι και τις 10 του μηνός, με αποτέλεσμα να καταγραφεί ρεκόρ. Να σου θυμίζω, πως πριν από λίγο καιρό κυκλοφόρησε η ταινία «Bohemian Rhapsody» όπου αναφέρεται στην ιστορία του συγκροτήματος και του Mercury.

Το τραγούδι που κανείς δεν μπόρεσε να αποκωδικοποιήσει εντελώς, κατάφερε να γίνει και επίσημα,το πιο πολυακουσμένο κομμάτι του 20ου αιώνα και η νέα γενιά γνώρισε εξαιτίας της ταινίας το κομμάτι, ακόμη καλύτερα.

Η δισκογραφική εταιρεία προώθησε το single, σε γνωστές μουσικές πλατφόρμες όπως στα Spotify, Apple Music και Deezer, όπως και το video clip του κομματιού YouTube, και έτσι έγινε ακόμη πιο γνωστό (όχι, ότι δεν ήταν) και πλέον είναι το τραγούδι του 20ου αιώνα.

Φαντάσου, πως όταν το είχε γράψει ο Freddie Mercury και το άκουσε η εταιρεία του δεν ήθελε να το βγάλει σε κυκλοφορία καθώς οι στίχοι δεν έβγαζαν νόημα και εξαιτίας της χρονικής διάρκεια του (παίζει για 6 λεπτά περίπου), πίστευαν πως δε θα ακουστεί στα ραδιόφωνα! Έλα, όμως, που έγινε χαμούλης!

Aν δεν το θυμάσαι, άκουσε το:

Δες και αυτό: Freddie Mercury: Η φωνή του δε γνώρισε όρια για αυτό ήταν ο καλύτερος!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;