Ο Αδερφός μου: Μια συγκλονιστική ταινία μικρού μήκους!

Από neolaia.gr Team 12 Δεκεμβρίου 2018

Η ταινία μικρού μήκους «Ο Αδερφός μου» έχει γίνει viral σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης!

Αν τις τελευταίες ώρες έχεις δει στο Facebook ή στο Twitter ένα βίντεο που α αναφέρεται περιγράφει την καθημερινότητα που καλούνται να αντιμετωπίσουν στα Χανιά τα ΑμεΑ αλλά και οι οικογένειές τους, μην το προσπεράσεις γιατί είναι απλά εξαιρετικό.

Το βίντεο έχει καταφέρει να γίνει viral μέσα σε λίγες ώρες και μόλις το δεις θα καταλάβεις τους λόγους.

Η ταινία δείχνει έναν νεαρό, την παραμονή Χριστουγέννων να προχωράει σε έναν πολυσύχναστο εμπορικό δρόμο και προκαλεί το χάος με ένα σιδερένιο λοστό.Κρατώντας έναν λοστό ρίχνει καρέκλες και τραπέζια,ρίχνει ζαρντινιέρες και σπάει παρμπρίζ αυτοκινήτων.

Πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να τον σταματήσουν αλλά εκείνος είναι κενός και φαίνεται στο βλέμμα του. Έπειτα γίνεται γνωστός ο λόγος που αποφάσισε ο νεαρός να σπάσει τα πάντα γύρω του και να δείξει το θυμό του απέναντι στην κοινωνία.

Στην ουσία, η ταινία δείχνει στο κοινό τα προβλήματα που βιώνουν οι άνθρωποι που έχουν κάποιο κινητικό πρόβλημα αλλά και τα προβλήματα που έχουν οι γύρω τους και πώς νιώθουν.

Βλέποντας την ταινία μικρού μήκους μπορείς να καταλάβεις πολλά και θα γεμίσεις με ανάμεικτα συναισθήματα. Τουλάχιστον, εγώ αυτό έπαθα! Η ταινία έχει αγγλικούς υπότιτλους για να μπορούν να τη δουν και άλλοι άνθρωποι που δε γνωρίζουν ελληνικά.

Τα πολλά λόγια όμως δεν είναι αναγκαία στη συγκεκριμένη περίπτωση!

Δες το video:

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486