Time: Ανακοινώθηκε το «Πρόσωπο της Χρονιάς 2018»
Το περιοδικό Time «μίλησε» και πλέον ξέρουμε!

Το περιοδικό Time κάθε χρόνο επιλέγει το πρόσωπο της χρονιάς και για  φέτος η επιλογή ήταν εξαιρετικά σημαντική για τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Το Time επέλεξε για φέτος να ανακηρύξει πρόσωπα της χρονιάς άτομα που αποτελούν κομμάτι του δημοσιογραφικού κόσμου και μέσω αυτόν θέλησε να στείλει ένα μήνυμα προς τον κόσμο και να δείξει πως οι δημοσιογράφοι βρίσκονται αντιμέτωποι με δύσκολες καταστάσεις.

Μέσω Twitter γνωστοποιήθηκε η είδηση πως το περιοδικό Time ανακηρύσσει τους «Φύλακες» (δημοσιογράφους) όπως τους αποκαλεί, τα πρόσωπα της χρονιάς.

Το πρώτο εξώφυλλο φιλοξενεί τον δημοσιογράφο, Jamal Khashoggi, ο οποίος δολοφονήθηκε στην πρεσβεία της Σαουδικής Αραβία στην Κωνσταντινούπολη, στις 2 Οκτωβρίου και τα υπόλοιπα τέσσερα φιλοξενούν την αμερικανική εφημερίδα Capital Gazette, που έγινε στόχος επίθεσης ενόπλου, τη δημοσιογράφος από τις Φιλιππίνες, Maria Ressa, και τις γυναίκες των συλληφθέντων δημοσιογράφων του Reuyters, Wa Lone και yaw Soe Oo που βρίσκονται στη Μιανμάρ.

Το περιοδικό φιλοξενεί για πρώτη φορά στο εξώφυλλο του ως Πρόσωπο της χρονιάς κάποιον που δε βρίσκεται στη ζωή και με αυτόν τον τρόπο τιμά τον θάνατο του δημοσιογράφου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;