ΑΠΘ: Φοιτήτρια δέχτηκε επίθεση στο προαύλιο του πανεπιστημίου!
Μετά την επιστολή των φοιτητών του ΑΠΘ για τα άσχημα φαινόμενα, σημειώθηκε ένα πρωτοφανές περιστατικό!

Μια φοιτήτρια του ΑΠΘ βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν άνθρωπο μέσα στο πανεπιστήμιο και γίνεται λόγος για πρωτόγνωρο γεγονός.

Μέσα από την εκπομπή «ΣΗΜΕΡΑ» γνωστοποιήθηκε η είδηση πως μια φοιτήτρια του ΑΠΘ δέχτηκε χαστούκι από έναν τοξικομανή που βρισκόταν στο χώρο του πανεπιστημίου.

Η νεαρή φοιτήτρια, μιλώντας, στην εκπομπή, ανέφερε πως περπατούσε την ώρα του διαλείμματος στη σχολή γύρω στις 11 το πρωί όταν ξαφνικά ένας τοξικομανής τη χαστούκισε χωρίς να της πει κάτι, όπως αναφέρει η κοπέλα στην κάμερα της εκπομπής. Η κοπέλα δεν ήθελε να δώσει συνέχεια και τον άφησε να φύγει.

Μαζί της ήταν μόνο κορίτσια και όπως αναφέρει σοκαρίστηκε. Η φοιτήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στη διοίκηση της Πολυτεχνικής Σχολής και σύμφωνα με όσα ανέφερε το ρεπορτάζ είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Οι φοιτητές του ΑΠΘ και πιο συγκεκριμένα η Συντονιστική Επιτροπή Δράσης κατά των Ναρκωτικών στο ΑΠΘ, με επιστολή της αναφέρεται στα σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στο ΑΠΘ και πιο συγκεκριμένα κάνουν λόγο για τα ναρκωτικά και για τις συνθήκες. Μέσω Facebook δημοσίευσαν την επιστολή που έστειλαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα και αναφέρονται στις άσχημες συνθήκες που βιώνουν οι φοιτητές.

Στην επιστολή τους, οι φοιτητές αναφέρουν :

«Είμαστε μία ομάδα φοιτητών του ΑΠΘ που τους τελευταίους δύο μήνες παλεύουμε, με τα περιορισμένα μέσα που διαθέτουμε και ενάντια σε πάσης φύσεως δυσκολίες/διαβολές, να αναδείξουμε το οξύτατο πρόβλημα του εμπορίου ναρκωτικών που ταλανίζει το πανεπιστήμιό μας, ώστε να επιλυθεί. Στο διάστημα αυτό, η προσπάθειά μας, χωρίς κομματικό πρόσημο και βοήθεια, έλαβε ευρεία δημοσιότητα, καθώς οι υπογραφές που ξεκινήσαμε να συλλέγουμε έφτασαν τις 2.500. Σε αυτές προστέθηκαν και οι εκατοντάδες υπογραφές των καθηγητών του ΑΠΘ που, με ανάλογη πρωτοβουλία, αντέδρασαν στην κατάσταση που όλοι μας ζούμε και εξέφρασαν τη στήριξή τους στην κίνησή μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
19'
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;