5 χριστουγεννιάτικες ταινίες για να μπεις στο πνεύμα των γιορτών!
Υπάρχουν ταινίες που θα σε κάνουν να λατρέψεις τα Χριστούγεννα!

Πολλές ταινίες έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των Χριστουγέννων και κάθε χρόνο κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες!

Δε γίνεται, όμως, να ξεχνάμε κάποιες κλασικές (δε θα σου προτείνω την ταινία «Μόνος στο Σπίτι, νισάφι πια).

Αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να τσεκάρεις αν ψάχνεσαι να μπεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων!

1.How The Grinch Stole Christmas

Ο Γκρίντς (Jim Carrey), είναι ένα άκαρδο, μεταλλαγμένο πράσινο τριχωτό πλάσμα, που ζει σε μια ορεινή σπηλιά, παρέα με τον σκύλο του. Ο Γκριντς, τρέφεται αποκλειστικά με χορτόζουμο, παρθένο καστορέλαιο και ξινόγαλο! Κάποια στιγμή, ενοχλημένος απο τις ξέφρενες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην γειτονική Whoville, αποφασίζει να ξεγελάσει το πνεύμα των Χριστουγέννων!

2.The Man Who Invented Christmas

Οκτώβριος του 1843, και ο Κάρολος Ντίκενς υποφέρει μετά από την αποτυχία των τριών τελευταίων του βιβλίων. Αφού απορρίπτεται από τους εκδότες του, ξεκινάει να γράφει υπό δική του έκδοση ένα βιβλίο που ελπίζει ότι θα διατηρήσει την οικογένεια του αυτοδύναμη και θα αναβιώσει την καριέρα του. Ένα βιβλίο που θα γραφτεί μέσα σε έξι πυρετώδεις βδομάδες, έχοντας κεντρικό χαρακτήρα τον Εμπενίζερ Σκρουτζ και θέμα τα Χριστούγεννα…

3.The Night Before

Παραμονή Χριστουγέννων στη Νέα Υόρκη, και τρεις κολλητοί φίλοι κανονίζουν για την παραδοσιακή νύχτα ακολασίας ένα αξέχαστο πάρτι καθώς η ετήσια επανένωση ενδέχεται να φτάσει στο τέλος της.

4.Jack Frost

Ο πατέρας ενός αγοριού σκοτώνεται σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και επιστρέφει ως χιονάνθρωπος για να συμφιλιωθεί με το γιο του.

5.The Family Man

Ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας ζει την εργένικη ζωή του σε πλήρη αρμονία πιστεύοντας πως δεν του λείπει τίποτα. Ένα πρωί ξυπνάει σε μια νέα ζωή οπού είναι ο πατέρας δύο παιδιών και ο σύζυγος της πρώην φίλης του που είχε παρατήσει όταν ήταν ακόμα φοιτητής.

Προσπαθώντας να ξεπεράσει το αρχικό σοκ της τεράστιας αλλαγής, αρχίζει να καταλαβαίνει ότι στη ζωή τα χρήματα και η επιτυχία μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο απαραίτητα για να είναι κανείς ευτυχισμένος.

Δες και αυτό: 8 ταινίες που μοιάζουν με παραμύθι αλλά έχουν σκοτεινή πλευρά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;