Τέλος ο Παύλος Μελάς από τη διδακτέα ύλη των μαθητών;
Ήδη υπάρχουν αντιδράσεις!

Μια ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας ήταν αρκετή για να προκληθούν κάποιες αντιδράσεις και αφορά στο «κόψιμο» του γνωστού μακεδοναμάχου, Παύλου Μελά.

Συγκεκριμένα, με σχετικό έγγραφο αναφέρονται οι οδηγίες για τη διδασκαλία μαθημάτων Κοινωνικών Επιστημών και Φυσικής Αγωγής ημερησίου και εσπερινού Γενικού Λυκείου για το σχολικό έτος 2018-2019» και ημερομηνία 18-10-2018 και σημειώνεται πως αποστέλλονται οι οδηγίες για τη διδασκαλία μαθημάτων Κοινωνικών Επιστημών ημερησίου και εσπερινού Γενικού Λυκείου (Ιστορία, Θρησκευτικά, Πολιτική Παιδεία, Σύγχρονος κόσμος: Πολίτης και Δημοκρατία, Βασικές Αρχές Κοινωνικών Επιστημών, Ιστορία Κοινωνικών Επιστημών, Κοινωνιολογία, Φυσική Αγωγή) για το σχολικό έτος 2018-2019.

Ο Παύλος Μελάς, φαίνεται, πως δε θα βρίσκεται στη διδακτέα ύλη που αφορά τους μαθητές της Γ’Λυκείου και μέσω των social media δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έδειξαν φανερά την ενόχληση τους για το εν λόγω ζήτημα που έχει προκύψει.

Αυτό που έχει γνωστοποιηθεί είναι πως προσωπικότητες όπως ο Παύλος Μελάς, ο Γερμανός Καραβαγγέλης, αλλά και ο Μακεδονικός Αγώνας θα βρίσκονται εκτός ύλης , σύμφωνα με το έγγραφο του Υπουργείου προς τις Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, Συντονιστές Εκπαιδευτικού Έργου Δ.Ε. (μέσω των Περιφερειακών Διευθύνσεων Εκπαίδευσης), Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Γενικά Λύκεια (μέσω των Διευθύνσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης).

Στόχος της συγκεκριμένης κίνησης είναι να ελαφρυνθεί η τσάντα του μαθητή, όπως αναφέρουν πηγές του υπουργείου Παιδείας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
90'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
FT
0 - 2
Κλα
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;