Τα ρίχνει όλα στον συγκατηγορούμενό του για τη δολοφονία της φοιτήτριας στη Ρόδο, ο 21χρονος
Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την Ελλάδα!

Η δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και δυστυχώς, μια νέα γυναίκα έφυγε από τη ζωή σκορπώντας θλίψη ακόμη και σε ανθρώπους που δεν τη γνώριζαν.

Στην εκπομπή «Μαζί Σου» που προβάλλεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ακούσαμε μέσα από σχετικό βίντεο, την απολογία του 21χρονου κατηγορουμένου, ο οποίος αναφέρθηκε στο ακραίο περιστατικό με τα δικά του λόγια, όπως αναφέρεται στην εκπομπή.

Συγκεκριμένα, μετά την κατάθεση του 19χρονου νεαρού από την Αλβανία, είδε τα φώτα της δημοσιότητας του 21χρονου η απολογία του και αναφέρεται στη βραδιά όπου η νεαρή φοιτήτρια έχασε τόσο άδικα τη ζωή της.

Οι δυο νεαροί και η άτυχη κοπέλα βρέθηκαν στο εξοχικό του 21χρονου όπου σημειώθηκε το δυστυχές περιστατικό.

Ο 21χρονος κατηγορεί τον συγκατηγορούμενο του για τη δολοφονία της νεαρής, όπως αναφέρεται στην εκπομπή, και λέει πως ο 19χρονος τη χτύπησε έπειτα από παρεξήγηση και η  φοιτήτρια σωριάστηκε στο πάτωμα. Αναφέρει πως του είπε να ειδοποιήσει ασθενοφόρο αλλά εκείνος του είπε να μην τολμήσει και πως τον  απείλησε πως αν μιλούσε θα έβαζε συγγενείς του να τον καθαρίσουν.

«Την έβαλε στη θέση του συνοδηγού τυλιγμένη με ένα σεντόνι και εγώ κάθισα στην καρότσα. Όταν φτάσαμε την έβγαλε από το αυτοκίνητο και ενώ νόμιζα πως θα την αφήσει στην άκρη την πέταξε στη θάλασσα. “Αυτό ήταν” μου είπε και συνέχισε “τώρα ξέχασε το συμβάν και μην τολμήσεις να πεις τίποτα σε κανέναν”, αναφέρει στον απολογία του.

Μέσω της απολογίας που προβλήθηκε στην εκπομπή «Μαζί σου» εκφράζει τη λύπη του για την κοπέλα, ότι έχει μετανιώσει και αναφέρει πως ο συγκατηγορούμενος του ψεύδεται ασυστόλως.

Αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση!

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;