Nomads: Τρεις έφυγαν και η Ένωση είναι γεγονός!
To Nomads μπαίνει στην τελική ευθεία!

To Nomads έχει αρχίσει να προετοιμάζεται για τον τελικό και η Ένωση των δυο ομάδων πραγματοποιήθηκε αλλά είχαμε απώλειες.

Στο Nomads έχουμε δει αρκετές ανατροπούλες, αλλά μεγαλύτερη από αυτή της εισόδου των Εισβολέων, δεν είχα ξαναδεί ακόμη και όταν παρακολουθούσα με αγωνία τον τελικό του Survivor.

Οι Εισβολείς μπήκαν στο παιχνίδι και το Nomads πήρε άλλη τροπή. Οι παίκτες ξεκίνησαν να πιέζονται περισσότερο, είχαμε εντάσεις αλλά τώρα όλοι οι παίκτες που παραμένουν στη Μαδαγασκάρη έχουν ως μοναδικό στόχο την κατάκτηση του επάθλου.

Ο Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε στους παίκτες, εχθές, πως η Ένωση των δυο ομάδων ξεκινά και πως θα πρέπει να αποχαιρετίσουν κάποιους παίκτες. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε τους παίκτες που θέλει να συνεχίσει να βλέπει στο παιχνίδι και οι παίκτες που παραμένουν στο reality επιβίωσης είναι οι:

Μαριάννα Καμαρωτάκη, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Γρηγόρης Μόργκαν, Στέλιος Χανταμπάκης, Mike, Δήμος Χαριστέας, Γιάννης Σπαλιάρας, Αθηνά Κωστοπούλου, Ντάρια Τουρόβνικ, Χρήστος Βασιλόπουλος.

Από το παιχνίδι αποχώρησαν οι : Ορέστης Τσάνγκ, Νάσος Παπαργυρόπουλος και Αλέξανδρος Σίαρς.

Σε αυτό το σημείο να σου πω, πως ο Γιάννης Σπαλιάρας έδειξε στο τηλεοπτικό κοινό τα δάκρυα του καθώς συγκινήθηκε που έφυγε ο Ορέστης!

Ο τελικός του Nomads, αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε δυο εβδομάδες περίπου και οι παίκτες προετοιμάζονται για τα αγωνίσματα.

Δες κάποια αποσπάσματα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;