Next Top Model: Η Ξανθή πετάει ΠΑΛΙ τα καρφιά της για την Ερμίδου!
Τα κορίτσια του Next Top Model δεν ξεχνούν!

Το Next Top Model σύστησε στο τηλεοπτικό νέα κορίτσια, που θέλουν να πετύχουν στο χώρο της μόδας και να γίνουν άξια μοντέλα. Εξάλλου, ένα από τα έπαθλα που θα κερδίσει η νικήτρια είναι ένα συμβόλαιο με γνωστό πρακτορείο στο εξωτερικό.

Μέσα από το Next Top Model δημιουργήθηκαν κάποιες φιλίες, αλλά οι τσακωμοί και οι εντάσεις είναι στο μυαλό όλων, αφού τα κορίτσια φρόντισαν να υπάρχουν αρκετά από αυτά τα πράγματα.

Μια κόντρα που άργησε να φανεί ήταν εκείνη της Ξανθής Τζερεφού και της Ειρήνης Ερμίδου.

Οι δυο παίκτριες δε μπόρεσαν να κρύψουν όσα συνέβησαν μεταξύ τους και οι κάμερες έδειξαν ποιες είναι οι πραγματικές τους σχέσεις. Τα σχόλια που άκουσε η Ξανθή από τη συμπάικτρια της, ήταν αρκετά για να ξεκινήσει καυγάς στο σπίτι των μοντέλων και πλέον δεν έχουν σχέσεις, μιας και η Ξανθούλα αποχώρησε.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό», η Ξανθή κάρφωσε για μια ακόμη φορά την Ερμίδου λέγοντας:

«Ο καθένας έχει τη γνώμη του, αλλά όταν προσβάλλεις τον άλλον δεν είναι κάτι ωραίο. Κάνεις υπομονή, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να βγεις να πεις αυτό που σου συμβαίνει. Ήθελα να αποχωρήσω γιατί μέσα σε όλο αυτό ένιωθα ότι μέσα από αυτό αλλοιωνόμουν. Αυτό το ξεκατίνιασμα που γινόταν τις τελευταίες μέρες δεν το κάνω κι επειδή απείχε από τον κόσμο του μόντελινγκ, ήθελα να φύγω. Εντάξει, ήταν και η υγεία μου.Πολλά κορίτσια δεν με συμπάθησαν. Η Ειρήνη μού έκανε πολύ έντονη επίθεση. Δεν με πολυχώνευε, αλλά τι να κάνω. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω μαζί της. Δεν είναι ένας άνθρωπος που θα βγω μαζί της για καφέ να τα πούμε σαν φίλες».

Δες το απόσπασμα με τις δηλώσεις της παίκτριας:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες και αυτό: Next Top Model: Η Ζενεβιέβ μίλησε για τις παίκτριες και ναι είναι ΘΕΑΡΑ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;