My Style Rocks: Το ζήσαμε και αυτό! Η Κυριακή του Power of Love ψάχνει το στιλ της!
Είπε να περάσει και μια βόλτα από το My Style Rocks!

Το My Style Rocks θα ζήσει μεγάλες στιγμές, καθώς στο παιχνίδι εμφανίστηκε μια παλιά γνώριμη ενός άλλου reality.

Η Κυριακή Τσανικίδη, το κορίτσι του Σωκράτη Ελ Γκαμαλί, αποφάσισε να αναζητήσει το στιλ της πηγαίνοντας στο My Style Rocks και φόρεσε πολλά χρώματα για να εντυπωσιάσει παίκτριες και κριτές.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ένας λόγος που απολαμβάνω το φθινόπωρο είναι γιατί μου γεννάται το συναίσθημα της ανυπομονησίας για τον ερχομό των Χριστουγέννων???Εσύ τι λόγο έχεις να απολαμβάνεις το φθινόπωρο; Ταγκ την κολλητή σου που της αρέσει το φθινόπωρο ??? #totaloutfit @passionandcococlothing . . . . . . #fashion #fashionoftheday #style #fashionblogger #fashionista #styleblogger #stylegirl #dress #dressoftheday #stylelover #styleinspiration #styleinspo #stylediaries #styleonmytable #styles #styleblogger #stylechallenge #fashionstyle #fashionista #streetstyle #fashionandstyle #mydress #chicstyle #fashionwoman #dress #dressoftheday #styleoftheday

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Κυριακή Τσανικίδη (@kiriaki_tsanikidi) στις

Μοβ καλσόν, κόκκινη φούστα, κόκκινο πανωφόρι, κίτρινα σκουλαρίκια και άλλα πολλά επέλεξε η πρώην παίκτρια του Power of Love για την πρώτη της εμφάνιση!Πολλά κορίτσια έχουν επιλέξει το συγκεκριμένο παιχνίδι για να δείξουν αλλά και για να ανακαλύψουν το στιλ τους! Έτσι, και η Κυριακή!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την καλωσόρισε και μίλησαν λίγο για την επιλογή της παίκτριας να εμφανιστεί στο παιχνίδι. Εκείνη είπε πως θέλει να δείξει αλλά και να ανακαλύψει πράγματα για το στιλ της και πως θέλει να μάθει από τους ειδήμονες!

Λες να δούμε τον Σωκράτη σε κάποιο concept;

Δες το σχετικό απόσπασμα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
ΤΕΛ
101 - 88
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;