8 πράγματα που δε θα σου πει κανείς για έναν χωρισμό
Είτε είσαι κορίτσι, είτε αγόρι ισχύουν τα ίδια πράγματα ακριβώς!

Ένας χωρισμός πονάει… και μάλιστα πολύ! Δεν είναι καθόλου εύκολος και κάθε άνθρωπος τον βιώνει διαφορετικά.

Πολλοί κλείνονται στον εαυτό τους, άλλοι βγαίνουν συνεχώς για να νιώσουν καλύτερα ενώ υπάρχου και αυτοί που «θρηνούν» την απώλεια ενός συντρόφου κάνοντας μικρά βήματα καθημερινά. Σίγουρα, έχεις νιώσει αυτή τη μαχαιριά και αν όχι, ελπίζω να μην τη νιώσεις ποτέ αλλά ούτε και να τη δώσεις (αν και είναι κάτι αναπόφευκτο).

Υπάρχουν κάποια πράγματα που δε θα σου πει κανείς για έναν χωρισμό γιατί μπορεί να μη θέλει να σε «φορτίσει» συναισθηματικά, να σε στεναχωρήσει ή και να τσακωθεί μαζί σου γιατί δε θέλει να πονάς.

1.Δε χρειάζεται να ακούσεις κανενός τη συμβουλή, γιατί μόνο εσύ ξέρεις τι περνάς μέσα σου. Η μόνη περίπτωση που μπορεί κάποιος να επιβάλλει τη συμβουλή του είναι αν προσπαθήσεις να κάνεις κάτι κακό στον εαυτό σου.

2.Αν θελήσεις συμβουλές, να τις ζητήσεις. Δεν είναι κακό να θέλεις έναν άνθρωπο στο πλευρό σου όταν εσύ πονάς.

3.Αυτή τη στιγμή πρέπει να σε νοιάζει μόνο ο εαυτός σου και τίποτα άλλο. Η διαδικασία είναι δύσκολη και πρέπει όλο το βάρος να πέσει σε εσένα.

4.Είναι οκ να νιώθεις χάλια! Είναι οκ να τριγυρνάς όλη μέρα με τις πυτζάμες και να τρως παγωτό. Πρέπει να περάσεις από αυτό το στάδιο.

5.Είναι οκ να ξεκινήσεις να διαγράφεις το άτομο που σε πλήγωσε από τα social media. Δεν είναι εύκολο να τον βλέπεις. Ξεκίνα με ένα απλό delete και θα δεις.

6.Είναι φυσιολογικό να νιώθεις στεναχωρημένη/ος σε ανύποπτες στιγμές. Ένα τραγούδι, μια ατάκα ή μια εικόνα μπορεί να σου θυμίσει πράγματα.

7.Μόνος σου ή μόνη σου θα πρέπει να ξεπεράσεις την κατάσταση.

8.Δε θα είναι η μόνη φορά που θα νιώσεις προδοσία ή στεναχώρια. Όμως μέσα από αυτό θα μάθεις και θα γεμίσεις δύναμη. Απλά θα σου πάρει καιρό… όσο καιρό θέλεις εσύ!

Δες και αυτό: Αυτά τα memes εκφράζουν άψογα… την ερωτική μας απογοήτευση!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1