10 ταινίες horror που πολλοί δεν κατάφεραν να δουν μέχρι το τέλος
Ταινίες που ταράζουν το νευρικό σύστημα!

Πολλές ταινίες μπορούν να προκαλέσουν αϋπνίες και τρόμο στον κόσμο, ειδικά αυτές που περιλαμβάνουν μυστηριώδη πνεύματα!

Οι ταινίες είναι η απόλυτη συντροφιά κάποιου που θέλει να αράξει σπίτι και να μην κουνηθεί από τον καναπέ του. Απλά υπάρχουν κάποιες που πρέπει να δεις με παρέα!

1.Hereditary

Όταν η Ελεν, μητέρα και αρχηγός της οικογένειας Γκράχαμ πεθαίνει, τα μέλη της οικογένεια της κόρης της σταδιακά ανακαλύπτουν τρομακτικά μυστικά που αφορούν την καταγωγή τους. Όσα περισσότερα ανακαλύπτουν, τόσο συνειδητοποιούν ότι είναι αδύνατον να αποφύγουν την δυσοίωνη μοίρα που έχουν κληρονομήσει…

2.Lights Out

Όταν η Ρεμπέκα άφησε το σπίτι της, νόμιζε ότι άφησε και τους παιδικούς της φόβους. Μεγαλώνοντας, δεν ήταν ποτέ σίγουρη για το τι ήταν και τι δεν ήταν αληθινό όταν τα φώτα έκλειναν, και τώρα ο μικρός αδελφός της, ο Μάρτιν, γίνεται μάρτυρας των ίδιων ανατριχιαστικών κι ανεξήγητων φαινομένων που τότε στοίχειωναν κι εκείνη. Μια τρομακτική οντότητα με μυστηριώδη προσήλωση στη μητέρα τους, τη Σόφι, έχει ξαναβγεί στην επιφάνεια. Αλλά αυτή τη φορά, καθώς η Ρεμπέκα πλησιάζει να ξεκλειδώσει την αλήθεια, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι όλων τους οι ζωές είναι σε μεγάλο κίνδυνο… πάντα όταν κλείνουν τα φώτα.

3.The Human Centipede II

Ο Mάρτιν μια διανοητικά διαταραγμένη προσωπικότητα, ζει μαζί με τη μητέρα του σε ένα άθλιο σπίτι. Εργάζεται ως φύλακας ασφαλείας σε υπόγειο συγκρότημα στάθμευσης. Για να ξεφύγει απο την θλιβερή ύπαρξή του, ο Μάρτιν βυθίζετε στον φανταστικό κόσμο της ταινίας φρίκης Ανθρώπινη Σαρανταποδαρούσα και στις χειρουργικές ικανότητες του χαρισματικού Δρ Χέιτερ, του οποίου η γνώση για το ανθρώπινο γαστρεντερικό σύστημα εμπνέει τον Μάρτιν να επιχειρήσει το αδιανόητο…

4.The Grudge

Η Karen (Sarah Michelle Gellar) είναι μια φοιτήτρια που ακολουθεί τον αγαπημένο της (Jason Behr) στο Τόκυο. Για να περνάει δημιουργικά τις μέρες της προσφέρει εθελοντική εργασία και αναλαμβάνει να προσέχει μια ηλικιωμένη Αμερικανίδα μιας και η προηγούμενη βοηθός εξαφανίστηκε από το σπίτι της κυρίας κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες.

5.One Missed Call

Ο ντετέκτιβ Jack Andrews (Edward Burns) εξετάζει κάποια μυστηριώδη τηλεφωνήματα που δέχτηκε μεταξύ άλλων και η φοιτήτρια Beth Raymond (Shannyn Sossamon). Κανείς δεν ξέρει ποιος πραγματοποιεί τα τηλεφωνήματα, μόνο ότι ανακοινώνουν σ`αυτούς που απαντούν, την ημερομηνία, την ώρα και τον τρόπο του θανάτου τους.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1 
  
 1