Πόσο
Κάποια πράγματα μαρτυρούν πως έχετε όντως μια ώριμη και ειλικρινή σχέση!

Οι σχέσεις στη ζωή μας καταφέρνουν να μας διαμορφώνουν και να μας κάνουν να εξελισσόμαστε με έναν εντελώς μοναδικό τρόπο. Η κάθε σχέση που έχεις κάνει στο παρελθόν σου δίδαξε διαφορετικά πράγματα και σε έφερε αντιμέτωπη με διαφορετικά διλήμματα και αποφάσεις.

Είναι πολύ πιθανό κάποιες σχέσεις να σε απογοήτευσαν, κάποιες άλλες να σε έμαθαν ένα σωρό πράγματα για τους ανθρώπους και τον εαυτό σου, ενώ σίγουρα θα υπάρχουν και ερωτικές συναναστροφές που έληξα πολύ άδοξα, κάνοντάς μας να θέλουμε να τρέξουμε μακριά από κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους.

Ωστόσο, έχεις αναρωτηθεί ποτέ πόσο ενήλικη είναι η σχέση, στην οποία ενδεχομένως να βρίσκεσαι αυτή τη στιγμή; Πως θα μπορέσεις να ξεχωρίσεις μια ώριμη σχέση με κάποιον από μια άλλη πιθανόν πιο ανώριμη, πιο “παιδιάστικη”;

Αν παρατηρήσεις κάποιο από τα παρακάτω σημάδια, να ξέρεις πως ΝΑΙ βρίσκεσαι πλέον σε μια σχέση ενήλικη, σε μια κατάσταση που βοηθά στην ανάπτυξη του χαρακτήρα σου και σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην ενήλικη ζωή και τη συναισθηματική ωριμότητα.

1. Έχετε μάθει να διαφωνείτε και να έρχεστε σε αντιπαράθεση με υγιή και ισορροπημένο τρόπο, χωρίς να προσπαθείτε να αλλάξετε ο ένας το χαρακτήρα και την άποψη του άλλου.

2. Συζητάτε για εσάς και σας προβάλλετε ως ζευγάρι στο μέλλον, χωρίς αυτό να σας προκαλεί άγχος και πανικό. Αντιθέτως, αυτό φανερώνει βαθιά οικειότητα και ώριμη συναισθηματική σύνδεση.

3. Δεν κάνετε απλώς καλό σεξ, αλλά συνδέεστε πνευματικά και ψυχικά, πράγμα που απογειώνει το σεξ και το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο απ’ όσο στην αρχή της σχέσης σας.

4. Απολαμβάνετε πραγματικά το χρόνο που περνάτε μαζί και προσπαθείτε να τον κάνετε όσο πιο ποιοτικό γίνεται.

5. Έχετε φτάσει σε ένα σημείο που εκφράζεστε χωρίς ανασφάλεια, ενοχές και δεύτερες σκέψεις, πράγμα που σας κάνει να γνωρίζεστε πραγματικά και να μαθαίνετε ο ένας τα κουμπιά του άλλου. Αυτό σημαίνει επίσης λιγότερους τσακωμούς, αλλά και τσακωμούς που, ενώ συμβαίνουν, μπορούν να λυθούν με αμφίδρομη επικοινωνία και πνεύμα ειλικρίνειας.

Δες κι αυτό: Πόσο ώριμος συναισθηματικά είναι ο σύντροφός σας;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;