Γλώσσα του σώματος: 3 ενδείξεις ότι σε θέλει πραγματικά
Το φλερτ περιλαμβάνει και τη μη λεκτική επικοινωνία! Κοίτα πιο προσεκτικά και θα το διαπιστώσεις και μόνη σου!

Πολύ συχνά, μας είναι δύσκολο να καταλάβουμε αν αρέσουμε πράγματι σε κάποιον. Αυτό συμβαίνει είτε γιατί ο άλλος μπορεί να είναι πιο εσωστρεφής και όχι τόσο εκδηλωτικός, αλλά και γιατί εμείς οι ίδιοι δυσκολευόμαστε να “διαβάσουμε” και να αποκωδικοποιήσουμε κάποια πράγματα που είναι μπροστά μας.

Μπορεί, λοιπόν, να μην πήγε και τόσο καλά η λεκτική μας επικοινωνία μέχρι στιγμής, όμως αυτό δε σημαίνει πως τελείωσε τίποτα.

Η γλώσσα του σώματος μπορεί να μας λύσει τα χέρια για ακόμη μια φορά!

Συνήθως, είναι αλάνθαστη ακριβώς επειδή είναι πολύ περισσότερο ασυνείδητη και δεν ελέγχεται από το φερόμενο πρόσωπο, επομένως μπορεί και να “προδώσει” ότι κάποιος σε θέλει πραγματικά, παρότι με τα λόγια του ή τη συμπεριφορά του προσπαθεί να το αποκρύψει.

Αρκεί να κοιτάξεις πιο προσεχτικά και θα το δεις:

1. Μια βαθιά ανάσα

Αν με το που σε δει, παρατηρείς να παίρνει μια βαθιά ανάσα και να σε κοιτάζει στα μάτια, τότε σίγουρα τον έχεις κερδίσει. Η βαθιά ανάσα λειτουργεί συχνά σαν μια προσπάθεια ανάκτησης του αυτοελέγχου απ’ τη γοητεία που του ασκείται απο κάποιο πρόσωπο.

2. Δε σταματάει να σε παρατηρεί

Δεν είναι ότι σε κοιτάει μόνο στα μάτια. Δεν έχει πάρει το βλέμμα του απο πάνω σου, δε θέλει να χάσει την παραμικρή λεπτομέρεια απο την παρουσία σου και αυτό είναι ένα πολύ θετικό σημάδι που δεν πρέπει με τίποτα να αγνοήσεις!

3. Κάνει αμήχανες κινήσεις με το σώμα του

Πολλές φορές, όταν ο άλλος νιώθει αμηχανία σε μια συζήτηση ή συνάντηση με το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει, είναι λογικό να κάνει κάποιες ατσούμπαλες και άχαρες κινήσεις, όπως για παράδειγμα, να μην ξέρει που να τοποθετήσει τα χέρια του ή να ακουμπάει συνέχεια τα μαλλιά και το λαιμό του. Δεν πειράζει! Η γλώσσα του σώματος μπορεί να μετατραπεί σε ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ερωτικό παιχνίδι, μέσα απο το οποίο θα κριθεί και θα προχωρήσει παραπάνω μια κατάσταση!

Δες κι αυτό: Πώς μπορείς να καταλάβεις από τη γλώσσα του σώματος ότι σε απατά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1