Remember, Remember...
H επιμελητική πλατφόρμα Ιn Art We Trust (IAWT) εγκαινιάζει το δεύτερο της κεφάλαιο με τίτλο "Το Κράτος".

Το Remember, Remember θα είναι το πρώτο σε μια σειρά από δράσεις οι οποίες θα επιχειρήσουν να εξερευνήσουν την δαιδαλώδη και πολυδιάστατη φύση του κράτους. Το πρότζεκτ θα είναι προσβάσιμο για 24 ώρες στις 6 Δεκεμβρίου αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας της IAWT (www.inartwetrust.xyz) και θα παρουσιαστεί με αφορμή την επέτειο δέκα χρόνων από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Το έργο είναι εμπνευσμένο από ένα ηχητικό απόσπασμα το οποίο καταγράφηκε τυχαία στις 6.12.2008, σε μια ταράτσα των Εξαρχείων.

Ο καλλιτέχνης ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος.

Concept: Τζωρτζίνα Σταμογιάννου Φιλοξενία και φιλτράρισμα: IAWT Ευχαριστίες στους: Κωνσταντίνος Δουμπενίδης, Χάρης Ραφτογιάννης, Δημήτρης Παρθύμος

Διάρκεια: 06.12.2018, 00:01-23:59

Τοποθεσία: www.inartwetrust.xyz

Η In Art We Trust είναι μια συνεργατική πλατφόρμα που ιδρύθηκε από την Τζωρτζίνα Σταμογιάννου με σκοπό τον πειραματισμό πάνω στις σύγχρονες εκθεσιακές πρακτικές, ξεφεύγοντας από το δίπολο του επιμελητή και του καλλιτέχνη, των εικαστικών τεχνών και της περφόρμανς, του ήχου και των εικαστικών τεχνών, της εκδήλωσης και της περφόρμανς, του έργου τέχνης και του αντικειμένου. Η σύσταση των ανθρώπων που απαρτίζουν την πλατφόρμα μεταβάλλεται διαρκώς με βάση το ένστικτο, τις τυχαίες συναντήσεις, τις προσωρινές γεωγραφίες και το κοινωνικό κάρμα.

Το κοινό μας έδαφος είναι η τάση μας να δημιουργούμε περιβάλλοντα τα οποία να μπορούν να προσληφθούν μη- λεκτικά, πλαισιώνοντας τα με στοιχειώδεις πληροφορίες γύρω από τα έργα και τους καλλιτέχνες. Οι συλλογικές αυτές εμπειρίες χωρίζονται σε κεφάλαια, υπογραμμίζοντας τα κύρια ενδιαφέροντα μας και το ερευνητικό μας πλαίσιο. Το περιεχόμενο της κάθε δράσης θα επικοινωνείται εκ των προτέρων μέσω του τίτλου της, καλώντας τους θεατές να σκεφτούν πάνω σε αυτό. Η παρουσία σας είναι απαραίτητη.

#nocurator
#noglory
#nondidactic
#nonarticulated
#potentiallynonverbal

IN ART WE TRUST
www.inartwetrust.xyz 

Δεκέμβριος 2008, Image credits: Dimitris Parthimos

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;