Ιωάννα Μπέλλα: Είπε την ατάκα που απλά δεν πρέπει να πει ΠΟΤΕ καμιά γυναίκα!
Δεν το πιστεύω ότι το είπε αυτό!

Η Σταρ Ελλάς, Ιωάννα Μπέλλα, είναι ένα πρόσωπο που έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις από την πρώτη μέρα που μας συστήθηκε. Στις auditinions του Next Top Model.

Τότε την είχαμε υποστηρίξει, για τη σκληρή κριτική που είχε δεχθεί από την επιτροπή. Λίγο καιρό μετά, πήρε -για πολλούς- την εκδίκησή της, κερδίζοντας τον τίτλο της στα καλλιστεία.

Και ήρθε το μετά… Όταν ξεκίνησαν να ακούγονται οι φήμες για τη σχέση της με τον Δημήτρη Μηλιώνη. Τον σύντροφο της Δήμητρας Αλεξανδράκη. Και παρότι όλες οι μεριές υποστηρίζουν πως είναι απλά φίλοι οι δυο τους, είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι υπάρχει τόσος καπνός χωρίς φωτιά. Αλλά… Όταν δε γνωρίζουμε καλό είναι να μην κρίνουμε.

Το θέμα είναι, ότι η συγκεκριμένη κοπέλα, όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Αρναούτογλου, είπε κάτι που είναι το λιγότερο ανησυχητικό.

Όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν έχει φάει ποτέ ξύλο από σύντροφό της, εκείνη με απίστευτη χαλαρότητα απάντησε:

«Ξύλο.. Εντάξει… Έχω φάει ένα χαστούκι. Και ποια γυναίκα δεν έχει φάει ένα χαστούκι πάνω στον τσακωμό; Στον έντονο τσακωμό, έτσι; Ποια γυναίκα δεν έχει φάει; Όποια γυναίκα πει ότι δεν έχει φάει ή ότι δεν έχει κάνει πλαστική, λέει ψέματα».

Η Μπέλλα είναι ένα μικρό κορίτσι. Στα 20. Επέλεξε να κάνει πλαστικές. Σε κανέναν δεν πέφτει λόγος. Αλλά όταν μία γυναίκα βγαίνει στην τηλεόραση, έχοντας έναν “ρόλο” -όποιος κι αν είναι αυτός- με μικρά κορίτσια να την παρακολουθούν και να τη θαυμάζουν και λέει πως είναι οκ να πέφτει ξύλο (κανένα χαστούκι, έλα μωρε) σε μία σχέση, δεν πιστεύω στα αυτιά μου, στον κόσμο που ζω, στην ανευθυνότητα του ανθρώπου αυτού.

Όχι, Ιωάννα Μπέλλα, με καμιά αιτία, σε κανέναν τσακωμό, ΠΟΤΕ, δεν είναι φυσιολογική η βία στη σχέση. Και είναι απαράδεκτο να ειπωθεί κάτι τέτοιο, ειδικά στην τηλεόραση.

Λυπάμαι που θα σε ρίξω από τα σύννεφα, αλλά δε λέμε ψέματα. ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΧΑΣΤΟΥΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΜΑΣ. Αυτό είναι το φυσιολογικό.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;