Δύο Δήμοι προκήρυξαν νέες θέσεις εργασίας - Δες τις ειδικότητες!
Δείτε αναλυτικά!

4 Θέσεις εργασίας – Δήμος Πολυγύρου

Ανακοινώνεται η πρόσληψη παιδαγωγικού προσωπικού για την λειτουργία των Κέντρων Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Ζερβοχωρίων και Ανθεμούντας της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πολυγύρου για το σχολικό έτος 2018-2019, στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού», με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τεσσάρων (04) ατόμων για τις εξής ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα καθώς και χρονική διάρκεια σύμβασης.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι υποχρεούνται να προσκομίσουν την αίτηση τους με τα παρακάτω δικαιολογητικά σε κλειστούς φακέλους:

1. Αίτηση υπογεγραμμένη όπου να αναφέρεται ξεκάθαρα το αντικείμενο και ο κωδικός της θέσης.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής τους ταυτότητας.
3. Φωτοαντίγραφο των τίτλων των σπουδών τους.
4. Πρόσφατο σημείωμα εκπαιδευτικής/επαγγελματικής δραστηριότητας (Βιογραφικό σημείωμα).
5. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
6. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή Ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση).
7. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:

  •  Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής. Κάθε πράξη του βίου του η οποία θα ασκούσε επιρροή στην κρίση της καταλληλότητας του για την υπηρεσία που προορίζεται, ιδιαίτερα δε εάν τυχόν έχει καταδικαστεί λόγω ποινικού αδικήματος.
  •  Ότι δεν τελεί υπό δικαστική συμπαράσταση ή δικαστική αντίληψη και
  •  Ότι δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο Βούλευμα για κάποιο από τα αναφερόμενα στο άρθρο 22 του Π. Δ/τος 611/77 εγκλήματα έστω και εάν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, καθώς και εάν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
  •  Ότι έχει διαβάσει την προκήρυξη και αποδέχεται τους όρους αυτής.

8. Οτιδήποτε αναφέρεται ως μοριοδοτούμενο πρέπει να αποδεικνύεται με τα αντίστοιχα απαραίτητα δικαιολογητικά. Αναλυτικότερα:
 Πρόσφατο πιστοποιητικό πολυτεκνικής ιδιότητας (ΑΣΠΕ), για την απόδειξη της πολυτεκνικής ιδιότητας.
 Έγγραφα που αποδεικνύουν την ιδιότητα της μονογονεικής οικογένειας.
 Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ πρόσφατης έκδοσης. Αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν την ανακοίνωση της πρόσληψης στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.polygyros.gr ή να την παραλάβουν από τα γραφεία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πολυγύρου (Δ/νση: Πολυτεχνείου 50, Τ.Κ. 63100 Πολύγυρος, τηλ. 2371024731 κα. Χατζούδη Μαργαρίτα) καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Η υποβολή των αιτήσεων και των δικαιολογητικών πρέπει να πραγματοποιηθεί μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την δημοσίευση της περίληψης της παρούσας σε δύο ημερήσιες εφημερίδες του Νομού Χαλκιδικής, στα γραφεία της επιχείρησης καθημερινά από 9:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά, μέσα σε κλειστό φάκελο, αυτοπροσώπως ή μέσω τρίτου προσώπου με επίδειξη σχετικής εξουσιοδότησης. Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής , ο οποίος μετά την αποσφράγισή επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η παρούσα προκήρυξη θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Δήμου Πολυγύρου και στο πρόγραμμα Διαύγεια, περίληψή της θα δημοσιευθεί σε δύο (2) εφημερίδες του Νομού Χαλκιδικής και θα τοιχοκολληθεί στην έδρα της Επιχείρησης στο Δήμο Πολυγύρου.

Δείτε και την προκήρυξη

Προκήρυξη

Προηγούμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
90'
2 - 1
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
FT
2 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;