Next Top Model αποχώρηση: Ανατρεπτική έξοδος από το παιχνίδι! (video)
Άτομα έρχονται, άτομα φεύγουν και Next Top Model αποχώρηση!

Το περιμέναμε, το ξέραμε και πραγματικά συνέβη. Οι παίκτριες που είχαν αποχωρήσει εμφανίστηκαν και πάλι στο σπίτι του Next Top Model και οι κοπέλες που έχουν παραμείνει, έπρεπε να ψηφίσουν τρεις από αυτές να επιστρέψουν πίσω.

Το κατά πόσο κάτι τέτοιο είναι δίκαιο, δεν είμαι ακριβώς σε θέση να το κρίνω, αλλά ήταν αναμενόμενο. Με δύο αποχωρήσεις την εβδομάδα, τα πράγματα έμοιαζαν να κινούνται πολύ γρήγορα.

Βάσει της ψηφοφορίας λοιπόν, τα κορίτσια που επέστρεψαν και κέρδισαν μια δεύτερη ευκαιρία, ήταν η Αγάπη Olagbegi, η Άννα Τσακουρίδου και η Έλντα Λάσκα.

Στη φωτογράφιση, Τσακουρίδου και Έλντα τα έδωσαν όλα και απέδειξαν πως άξιζαν την επιστροφή τους. Η Έλντα μάλιστα είχε την καλύτερη φωτογραφία της εβδομάδας. Δεν έγινε όμως το ίδιο και με την Αγάπη. Που έβγαλε για ακόμα μία φορά μία μέτρια φωτογραφία, απογοητεύοντας τους κριτές.

Τελικά, ήταν εκείνη που έφυγε. Δεν πρόλαβαινε να χαρεί με την επιστροφή της. Ήταν μία επιστροφή αστραπή. Ωστόσο δεν ήταν η μόνη. Η Ξανθή Τζερεφού έφυγε επίσης για λόγους υγείας κι έτσι οι παίκτριες έμειναν και πάλι εννιά.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Δες κι αυτό: Κι όμως! Η Ζενεβιέβ ήταν μοντέλο, έκανε πασαρέλα και υπάρχουν αποδείξεις! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;