Αυτοί είναι οι 10 πιο πλούσιοι Youtubers για το 2018 – Ετοιμάσου για εγκεφαλικό!

Από neolaia.gr Team 4 Δεκεμβρίου 2018

Που υπάρχουν αυτά τα ποσά;;;

Το επάγγελμα του Youtuber άρχισε να εμφανίζεται δειλά- δειλά στην Αμερική μέσα στην δεκαετία του 2000, για να κάνει μερικά χρόνια αργότερα (κι ακόμα πιο δειλά) την εμφάνισή του και στη χώρα μας.

Και φτάνουμε στο σήμερα, όπου οι άνθρωποι που αποφασίζουν να πάρουν μία κάμερα και να γίνουν καναλάρχες και αφεντικά του εαυτού τους, είναι εκατομμύρια. Αυτό τι σημαίνει; Ότι είναι πια πολύ πιο δύσκολο να πετύχεις σε αυτόν τον χώρο που γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικός. Από την άλλη, δεν είναι ακατόρθωτο.

Ζούμε σε μία digital εποχή, όλοι πλέον βλέπουμε Youtube. Και η γιαγιά μου ακόμα. Οπότε θέλουμε αυτή την ποικιλία, τη δυνατότητα επιλογής, τη δυνατότητα να διάλεγουμε ανάμεσα σε εκατομμύρια βίντεο διαφορετικού περιεχομένου. Άλλωτε περισσότερο κι άλλωτε λιγότερο ποιοτικού.

Το να είσαι ανάμεσα στους top του Youtube παγκοσμίως σημαίνει πως και ο τραπεζικός σου λογαριασμός, κάθε χρόνο γίνεται κατά μερικά εκατομμύρια δολλάρια μεγαλύτερος. Μερικές φορές κατά πολλά εκατομμύρια.

Ας δούμε λοιπόν το #Top10 για το 2018!

#10 Logan Paul – 14,5 εκατ. δολάρια

Τον Ιανουάριο του 2018, ξέσπασε ένα τεράστιο σκάνδαλο στον χώρο του Youtube, όταν ο 23χρονος Logan Paul ανέβασε ένα βίντεο, όπου ενώ βρισκόταν στην Ιαπωνία τράβηξε με την κάμερα τη σωρό ενός ανθρώπου που είχε αυτοκτονήσει σε ένα δάσος. Μετά το ξέσπασμα που ακολούθησε, κι ενώ και το ίδιο το Youtube πήρε θέση, ο Paul απολογήθηκε. Μπορεί το εισόδημα του από τα βίντεο να υπέστη πλήγμα, όμως οι πιστοί του fans κράτησαν την επιχείρησή του ζωντανή και την τσέπη του γεμάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ