Χριστούγεννα 2018 στην Ελλάδα: Οι 3 ιδανικοί προορισμοί
Χριστούγεννα 2018: Είναι πολύ κοντά και ήρθε επιτέλους η ώρα για ένα ταξίδι!

Τα Χριστούγεννα 2018  είναι πάρα πολύ κοντά, αφού ο Δεκέμβρης μπήκε ήδη απο χτες! Δεν κρύβεται ο ενθουσιασμός μας και μας χρειάζεται νομίζω μια περίοδος διακοπών, υπέρ χαλάρωσης και διασκέδασης!

Γιατί να μην εκμεταλλευτούμε, λοιπόν, την ευκαιρία των γιορτών για να κάνουμε ένα ταξίδι στην Ελλάδα, που είναι και κοντά μας και έχει ένα σωρό υπέροχα μέρη για Χριστούγεννα;

Πάρε ζεστά ρούχα στη βαλίτσα σου, γιατί το κρύο είναι ήδη τσουχτερό και απλά πήγαινε με το ταίρι σου ή την παρέα σου να περάσετε υπέροχα!

Αυτοί οι προορισμοί για τα Χριστούγεννα 2018 είναι πραγματικά μαγικοί, οπότε σκέψου το σοβαρά και μην αφήσεις τις μέρες των γιορτών να περάσουν έτσι!

1. Ζαγοροχώρια:

Τα Ζαγοροχώρια βρίσκονται περίπου 470 χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα και είναι πραγματικά μια απο τις ιδανικότερες επιλογές για να αλλάξεις παραστάσεις και ξεφύγεις λίγο απ’ την αστική καθημερινότητα της πόλης. Έχεις την ευκαιρία να διαλέξεις ανάμεσα απο 48 παραδοσιακά χωριά για τη διαμονή σου, ενώ το φυσικό τοπίο είναι απλά μαγευτικό και θα σε βοηθήσει να “γεμίσεις” τις μπαταρίες σου και να επιστρέψεις σπίτι ανανεωμένος και έτοιμος για το 2019!

Κάποια απο τα γνωστότερα χωριά είναι το Μικρό και Μεγάλο Πάπιγκο, τα οποία αποτελούν χαρακτηριστικό δείγμα Ζαγορίτικης αρχιτεκτονικής και σίγουρα θα σε γοητεύσουν με την παραδοσιακή τους αύρα.

2. Λίμνη Πλαστήρα:

Η Λίμνη Πλαστήρα βρίσκεται στο Νομό Καρδίτσας και απέχει μόλις 325 χιλιόμετρα απο την Αθήνα, ενώ απ’ τη Θεσσαλονίκη μόνο 240 χιλιόμετρα μακριά. Κοντά στην πανέμορφη Λίμνη Πλαστήρια, η οποία επισήμως ονομάζεται “Λίμνη Ταυρωπού”, θα βρεις ένα σωρό χωριά, όπως το Νεοχώρι, που είναι απ’ τα πιο τουριστικά αναπτυγμένα χωριά της περιοχής. Σε όποιο κι αν επιλέξεις να μείνεις, θα ζήσεις μια αξέχαστη χριστουγεννιάτικη εμπειρία, που θα συνοδεύσουν νόστιμοι μεζέδες και μπόλικο κρασί δίπλα στο αναμμένο τζάκι που έχει θέα τη Λίμνη Πλαστήρα!

3. Αράχωβα:

Η απόδραση στην Αράχωβα θα είναι μια υπέροχη εμπειρία, αφού πρόκειται για έναν απο τους πιο δημοφιλείς χειμερινούς προορισμούς. Η Αράχωβα φημίζεται για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, τα πανέμορφα σαλέ, το εορταστικό κλίμα και τις διασκεδαστικές δραστηριότητες στο χιονοδρομικό κέντρο, ενώ απέχει μόνο 160 χιλιόμετρα απο την Αθήνα. Έχει ένα σωρό παραδοσιακά ταβερνάκια και μαγαζιά για νυχτερινή διασκέδαση, ενώ αν είσαι λάτρης των extreme sports, η Αράχωβα είναι ότι καλύτερο μπορείς να επισκεφτείς!

Δες κι αυτό: Χριστούγεννα 2018: 7 ΤΕΛΕΙΟΙ προορισμοί για ζευγάρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;