Υπάρχει το
Έλα ντε...

Το φιλί παίζει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην υπόθεση γνωριμίας δυο ανθρώπων. Αν μη τι άλλο, είναι ένα “βήμα” που προσφέρει λίγη παραπάνω συναισθηματική εγγύτητα με έναν άνθρωπο και πολλές φορές αποτελεί και έναν αποτελεσματικό τρόπο, προκειμένου να αξιολογήσουμε τον δυνάμει έρωτα, φλερτ, σύντροφο, συνοδοιπόρο, ερωτικό φίλο, σύζυγο κλπ.

Αυτό που ουσιαστικά συμβαίνει στον οργανισμό μας κατά τη διάρκεια του φιλιού είναι πως απελευθερώνονται οι ορμόνες, πράγμα που αφενός εκτοξεύει τη διάθεσή μας στα ύψη και αφετέρου αποτελεί μια υγιή προπόνηση για την καρδιά μας!

Υπάρχουν μυστικά ή συμβουλές για να πετύχει κανείς το “τέλειο φιλί”;

Μάλλον όχι και τόσο. Το μυστικό είναι ένα και αποδεικνύεται, σχεδόν πάντα, αλάνθαστο:

Ο συγχρονισμός!

Ο συγχρονισμός ενός φιλιού μπορεί να λειτουργήσει ως “βαρόμετρο” για τη σεξουαλική συμβατότητα δύο ανθρώπων, που τους βοηθά να δουν πόσο ταιριάζουν και πόσοι σίγουροι είναι για να προχωρήσουν τη γνωριμία τους.

Αν ο συγχρονισμός είναι “κακός”, αν το φιλί δεν προκύπτει εντελώς αυθόρμητα και αβίαστα, τότε η μαγεία συνήθως εξατμίζεται.

Το τέλειο φιλί είναι μια εξαιρετικά όμορφη και ίσως σπάνια εμπειρία. Πόσα φιλιά έχεις να θυμάσαι για όλη σου τη ζωή; Ποιο φιλί σου έρχεται στο μυαλό, όταν ακούς τη λέξη “τέλειο φιλί”; Τα φιλιά μπορεί να είναι πολλά…αλλά τα τέλεια φιλιά είναι επιλεγμένα. Συνήθως, όταν ένα φιλί αποδεικνύεται “τέλειο” για τον έναν, κατά 99% είναι επίσης τέλειο και για τον άλλον.

Και αυτό ακριβώς λέγεται τέλειος συγχρονισμός! 

Δες κι αυτό: Γιατί κλείνουμε τα μάτια όταν φιλιόμαστε;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;