Νέα Ζηλανδία: Βρέθηκε άγνωστο θαλάσσιο πλάσμα;
Μυστήρια πράγματα στη Νέα Ζηλανδία!

Η Νέα Ζηλανδία είναι μια χώρα που αποτελείται από δύο μεγάλα και πολλά μικρότερα νησιά στα νοτιοδυτικά του Ειρηνικού ωκεανού και κατά καιρούς έχουν κυκλοφορήσει διάφορες μυστήριες ειδήσεις που αφορούν πλάσματα που έχει ξεβράσει το κύμα στις ακτές της χώρας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Daily Mail, ο σκελετός ενός μυστήριου πλάσματος ξεβράστηκε στην παραλία του Canterbury, και όλοι έχουν ερωτηματικά που το αφορούν.

Ο σκελετός αποτελείται από δυο πόδια, ουρά, δυο πτερύγια και κοφτερά δόντια.

Μια κόρη και μια μητέρα το βρήκαν στην παραλία και ανήρτησαν φωτογραφίες στα social media. Μάλιστα, η κόρη σχολίασε τη φωτογραφία της και είπε πως τη θύμιζες κάτι εξωγήινο.

Οι δυο τους αποφάσισαν να πάνε τον σκελετό σε έναν ταριχευτή για να μάθουν τι είναι αλλά και εκείνος έμεινε έκπληκτος όταν το αντίκρισε.

Oι χρήστες των social media έμειναν έκπληκτοι και προσπάθησαν να κάνουν τις δικές τους μαντεψιές. Πολλοί είπαν πως το μυστήριο πλάσμα είναι ένα skate – θαλάσσιο πλάσμα που μοιάζει με σαλάχι – και πως πλέον είδαμε πως είναι το κουφάρι του.

Πολλά μπορούν να ειπωθούν και σίγουρα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με ακρίβεια τι είναι, αν δε μιλήσουν επίσημα οι επιστήμονες. Μέχρι τότε περιμένουμε! Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που στη Νέα Ζηλανδία έχουμε δει να βρίσκονται περίεργα όντα!

Αυτός είναι ο σκελετός:

Αυτό είναι ένα skate!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;