7 τρόποι για να αυξήσεις την οικειότητα στη σχέση σου
Μπορείς να ξεκινήσεις να τους χρησιμοποιείς, ακόμη και αν βρίσκεσαι στην αρχή!

Οι σχέσεις δεν ξεκινούν πάντα με οικειότητα και είναι δύσκολο στην αρχή να καταφέρεις να κάνεις τον άλλον να ανοιχτεί αμέσως γιατί ο κάθε άνθρωπος θέλει το χρόνο του και προσπαθεί να βρει τα πατήματα του όταν γνωρίζει ένα νέο άτομο.

Η οικειότητα μέσα σε μια σχέση μπορεί να επιτευχθεί εύκολα και γρήγορα με συγκεκριμένους τρόπους!

Αυτοί είναι οι τρόποι:

1.Μάθε να ακούς όταν ο άλλος σου μιλάει. Ακόμη και αν λέει κάτι που δε σε ενδιαφέρει καθόλου, πρέπει να τον ακούσεις για να αισθάνεται ότι του δίνεις σημασία.

2.Να κρατάς το λόγο σου και να μην παίρνεις πράγματα που έχεις πει πίσω γιατί έτσι διατηρείς την εμπιστοσύνη στη σχέση σου.

3.Να λες αλήθεια όποιο και αν είναι το κόστος. Μπορεί τα πρώτα 5 λεπτά να μην εκτιμηθεί η αλήθεια σου, αλλά πίστεψε με θα το καταλάβει το άλλο άτομο και θα το δεχτεί.

4.Μην κάνεις υποθέσεις για διάφορες καταστάσεις και συζήτησε ότι σε απασχολεί για να δείξεις στον άλλον πως θέλεις να μιλάτε ανοιχτά.

5.Μην παρεξηγήσε με το παραμικρό. Στην αρχή μιας σχέσης πρέπει να μάθεις πως λειτουργεί ο άλλος, πώς κάνει πλάκα και όλα τα σχετικά. Αν αισθάνεσαι ότι σε προσβάλλει με κάτι, απλά πέστο.

6.Μην επιτρέψεις στο φόβο να πάρει τη θέση του έρωτα και της τρυφερότητας. Πολλές φορές φοβόμαστε την οικειότητα, με αποτέλεσμα α απομακρυνόμαστε χωρίς να υπάρχει λόγος.

7.Να δείχνεις πως εκτιμάς κάποια πραγματάκια και να μην τα περνάς στο ντούκου γιατί αργή ή γρήγορα ο άλλος θα τσινίσει και θα κλειστεί στον εαυτό του.

Δες και αυτό: Oι 3 βασικές αλήθειες των μακροχρόνιων σχέσεων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;