7 παράξενες πρακτικές που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να νιώσουν καλά
Μέχρι που θα έφτανες για να νιώσεις καλά;

Η ομορφιά και η ευεξία έχουν μετατραπεί σε μια τεράστια βιομηχανία εκατομμυρίων που αφορά σχεδόν τους πάντες.

Όλοι μας ψάχνουμε διάφορες τεχνικές και πρακτικές που θα μας βοηθήσουν να νιώσουμε καλύτερα και να φαινόμαστε πιο όμορφοι. Όμως, υπάρχουν κάποιοι που προτιμούν να δοκιμάσουν μυστήριες μεθόδους για να αισθανθούν καλύτερα.

Σε πολλές χώρες στον κόσμο υπάρχουν περίεργες πρακτικές που χρησιμοποιούνται για μασάζ, για αναζωογόνηση προσώπου ακόμη και για την αρθρίτιδα.

1.Μασάζ με φίδια

Εγώ θα πάθαινα έμφραγμα, αλλά υπάρχει μια πρακτική στο Ισραήλ όπου ένας ειδικός τοποθετεί φίδια πάνω στο σώμα και εκείνα όπως κινούνται είναι σαν να κάνουν μασάζ. Οι πελάτες αναφέρουν πως βοηθά στις ημικρανίες.

2.Μάσκα από πλακούντα

Οκ, μπορεί να ακούγεται αηδιαστικό (και είναι) αλλά η ομορφιά απαιτεί θυσίες. Στην Ολλανδία είναι πολύ διαδεδομένη αυτή η μέθοδος και αναφέρουν οι ειδικοί πως βοηθά με την ακμή ακόμη και με τη ψωρίαση.

3.Spa με μπύρα

Η μπύρα κάνει καλό! Ναι! Σε διάφορες χώρες της Ευρώπως υπάρχουν spa όπου γεμίζουν μπανιέρες με μπύρα και σε αφήνουν να λιώσεις μέσα.

4.Θεραπεία με στάχυα

Στην Ιταλία, σε ένα ξενοδοχείο έχουν επιλέξει να κάνουν θεραπεία με στάχυα. Ο λόγος είναι γιατί τα στάχυα δίνουν ενέργεια, σύμφωνα με παρελθοντικές μεθόδους που χρησιμοποιούσαν οι αγρότες!

5.Yoga με κατσίκες

Τα τελευταία χρόνια η goat yoga, εχεί γίνει must. Η κατσίκα είναι ένα ζώο που έχει ιδιαίτερη ενέργεια και πολλοί yoga instructors στο εξωτερικό θέλουν να υπάρχει αυτό το ζώο σε κάποιο μάθημα τους και να ανεβαίνει πάνω στην πλάτη τους.

6.Σαλιγκάρια στο πρόσωπο

Στην Ταϊλάνδη χρησιμοποιούν σαλιγκάρια για να δώσουν στο πρόσωπο λάμψη. Πλέον η συγκεκριμένη πρακτική γίνεται και σε άλλες χώρες.

7.Θεραπεία με μέλισσες

Οι μέλισσες είναι απίστευτα έντομα που προσφέρουν πολλά στον άνθρωπο. Κάποιοι επιλέγουν να αφήσουν μέλισσες να τους τσιμπήσουν γιατί θεωρούν πως το τσίμπημα τους μπορεί να τους βοηθήσει με διάφορα προβλήματα. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια ειδικών και θέλει τεράστια προσοχή.

Δες και αυτό: Πώς θα μάθεις να λες «όχι» σε ότι σε χαλάει στη ζωή σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;