5 πράγματα που μαθαίνουμε όταν απέχουμε από την τεχνολογία
Που και που χρειαζόμαστε μια μικρή αποχή!

Η τεχνολογία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και κανείς δεν μπορεί να το αποκλείσει αυτό, καθώς έχουμε μάθει να κάνουμε τα πάντα μέσω ενός smartphone ή από τον υπολογιστή μας.

Εννοείται, πως η τεχνολογία έχει πολλά benefits για την ζωή μας αλλά μερικές φορές μπορεί να μας κουράσει. Σύμφωνα με διάφορες έρευνες που έχουν γίνει κατά καιρούς, η τεχνολογία μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχολογία μας και να μας προκαλέσει αρκετό άγχος αλλά μια μικρή αποχή από αυτή μπορεί να είναι το «φάρμακο» για να αντιμετωπίσουμε τα θέματα.

Ποια είναι όμως, τα πράγματα που μαθαίνουμε όταν απέχουμε από την τεχνολογία;

1.Δεν ζούμε την κάθε στιγμή, όπως πρέπει! Εξαιτίας της τεχνολογίας, δε μας ενδιαφέρει η ουσία μιας κατάστασης, αλλά πως θα την αναδείξουμε καλύτερα στα social media.

2.Μαθαίνουμε ποιοι είναι οι πραγματικοί μας φίλοι. Δεν περιμένουμε από το κινητό μας τηλέφωνο και από τον λογαριασμό μας στο Instagram να ανακαλύψουμε τι κάνουν οι φίλοι μας. Βρισκόμαστε μαζί τους και μιλάμε από κοντά.

3.Η τεχνολογία μπορεί να μας φέρνει πιο κοντά με ανθρώπους που δε γνωρίζουμε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως είναι πάντα καλό. Θέλει προσοχή, όπως θα ήθελε και στον πραγματικό κόσμο.

4.Η αυτοπεποίθηση μας, μερικές φορές, εξαιτίας της τεχνολογίας κατακερματίζεται. Ψάχνουμε να βρούμε τα καλύτερα και να εντυπωσιάσουμε, ενώ στην ουσία δεν υπάρχει λόγος.

5.Γινόμαστε πιο δημιουργικοί γιατί δεν επηρεαζόμαστε από την ευκολία που μας προσφέρει η τεχνολογία. Μαθαίνουμε πράγματα με πιο απλούς τρόπους. Παρατηρώντας τι συμβαίνει γύρω μας και αναλύοντας καταστάσεις που βρίσκονται μπροστά μας και όχι πίσω από μια οθόνη.

Δες και αυτό: 6 τρόποι να «ανεβάσεις» την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Άρη
FT
1 - 1
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
48'
2 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
7'
66 - 62
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;