Next Top Model: Η Ερμίδου ξεκίνησε τα «γαλλικά» και η Ξανθή την ειρωνεία!
Τα κορίτσια του Next Top Model δεν ηρεμούν με τίποτα!

Χαμούλης στο Next Top Model!

Τις τελευταίες μέρες βλέπαμε αποσπάσματα από τον έντονο τσακωμό μεταξύ της Ειρήνης Ερμίδου και της Ξανθής Τσερεφού αλλά εχθές είδαμε ολοκληρωμένη τη διαμάχη που είχαν τα δυο κορίτσια του Νext Top Model.

Οι δυο παίκτριες και εκκολαπτόμενα μοντέλα ξεκίνησαν να τσακώνονται, όταν η Ειρήνη προσπάθησε να μιλήσει με την Ξανθή και να της εξηγήσει για το σχόλιο που έκανε μπροστά στον διατροφολόγο.  Συγκεκριμένα, ένας διατροφολόγος επισκέφτηκε το σπίτι και μόλις είπε στα κορίτσια να κάνουν ερωτήσεις, η Ερμίδου, χαριτολογώντας είπε κάτι για το λίπος και έδειξε την Ξανθή που ήταν μπροστά της. Αυτό φάνηκε, σχετικά, άκομψο, και έπειτα θέλησε να λύσει την παρεξήγηση.

Η Ξανθή της είπε πως όλα είναι καλά αλλά το μοντέλο θέλησε να συνεχίσει την κουβέντα και να προσπαθήσει να της πει πως δεν εννοούσε κάτι για τα κιλά της και πως δεν κατάλαβε πως φάνηκε περίεργο το σχόλιο της. Η κοκκινομάλλα του reality δεν φάνηκε να πείθεται από τη «συγνώμη» του μοντέλου και δεν μπόρεσε να μην έχει ειρωνικό ύφος απέναντι της.

Οι δυο παίκτριες φαίνεται να μην τρέφουν καμία συμπάθεια μεταξύ τους και αυτό φάνηκε και στη φωτογράφιση! Ξαφνικά, όμως, και άλλες παίκτριες αρχίζουν να φανερώνουν την αντιπάθεια τους προς την Ξανθή! Μα τι συμβαίνει επιτέλους;

Δες το απόσπασμα:

 

Δες και αυτό: Next Top Model αποχώρηση: Ποιο κορίτσι δε θα συνεχίσει;

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;